Presentació de l'Associació Country Bages Club Wheels



Font de la imatge: J. Escudé (Regió 7) - Nota enviada per: Àngels Riba

Ahir dimarts a les 19:00h hi va haver la presentació de l'associació de country i linedance per a persones amb mobilitat reduïda, la "COUNTRY BAGES WHEELS CLUB". El presentador de l'acte fou ni més ni menys que el màgic Andreu.

El Diari Regió 7 n'ha publicat una notícia que reproduïm a continuació. La podeu trobar a aquest enllaç: http://www.regio7.cat/bages/2011/09/21/ritme-country-cadira-rodes/166737.html

El Bages ha constituït una associació de country i ball en línia adreçada exclusivament a persones amb mobilitat reduïda. El Country Bages Club Wheels, com es diu l'entitat, ha nascut de la iniciativa d'uns aficionats a aquest ball d'una associació ja establerta al Pont de Vilomara, el Country Bages Club. Ahir es va fer la seva presentació oficial a Manresa amb la presència del Màgic Andreu, que ha estat nomenat padrí i membre honorífic de l'entitat.

Es tracta "d'una ssociació cultural nova vinculada a l'àmbit del lleure", explicava ahir el seu secretari, Josep Montoya. Neix amb una vintena de membres i amb l'objectiu de fomentar el country com una oportunitat més de cara a les persones que tenen mobilitat reduïda", entenent que l'oferta actual cap a aquest col·lectiu en l'àmbit del lleure i l'activitat física "està molt focalitzada en l'esport, i no en el ball".

Segons Montoya, s'ha optat per crear una entitat nova en comptes de potenciar una línia diferent dins del Bages Country Club específica per a persones amb cadira de rodes perquè aquest col·lectiu conegui que hi ha una activitat dirigida específicament a ell.

La professora Àngels Riba és membre del Country Bages Club, i fa un any i mig que també fa classes de country a persones de mobilitat reduïda a Manresa. Explica que han hagut d'adaptar els balls perquè es puguin ballar amb cadira de rodes. Si el ball va a cap a la dreta, la cadira també. Tanmateix, la participació en els balls de gent amb mobilitat reduïda no és exclusiva d'aquest col·lectiu, sinó que aposten per ajuntar-hi persones que ballin dretes perquè es pugui veure clar que les cadires segueixen la direcció del ball. No són partidaris d'utilitzar les mans en lloc dels peus perquè "els seus peus són les rodes".

La nova entitat intentarà fer un rècord Guiness de gent ballant country (a peu dret o en cadira de rodes) l'1 d'octubre al Pont de Vilomara.


Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.


(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars