A la venda les entrades pel concert de WC Edgar!



Nota enviada per: CMC - Country Music Catalunya

Dimecres passat a les 22:00h es va obrir la reserva d'entrades pel concert de WC Edgar a Barcelona, el proper dia 4 de desembre a El Barn d'en Greg a les 13:00h.

El concert a El Barn forma part de la gira que WC Edgar, acompanyat pels Back to Texas, oferirà a l'Estat Espanyol a finals d'any.

A continuació us enganxem el text enviat per Country Music Catalunya sobre com comprar ja la vostra entrada.


GRÀCIES PER CONFIAR EN COUNTRY MUSIC CATALUNYA... ABANS DE LLEGIR LES INSTRUCCIONS PER A COMPRAR LA TEVA ENTRADA PER VEURE A WC EDGAR & BACK TO TEXAS... TENS 5 MINUTS?

Country Music Catalunya és la part visible a Facebook de L'Associació Catalana per a la Promoció de la Música Country.

Tal i com venim anunciant, volem retornar la música country al lloc que es mereix dins i fora de les nostres fronteres. Volem tenir concerts d'artistes de primera fila sense haver d’anar a França, Dublin o Londres... Volem aconseguir que Catalunya (i la resta de l'estat espanyol) estigui dins de les agendes dels artistes country de tot el món.

Volem separar el gra de la palla, saber qui es un autèntic amant de la música country i qui no... Qui està disposat a fer quelcom, a lluitar i gaudir d'aquest estil de música... d'aquesta manera de viure...

La música country al nostre país no està passant pels millors moments, no cal que t'ho expliqui: els locals més emblemàtics ja no existeixen, les nostres bandes cada vegada tenen menys llocs on oferir la seva música... I el festival més important de Catalunya ja es un record per tots nosaltres... Si tu ets de les persones a les que això els ha fet ràbia, si ets de les persones que pensa que els millors temps de la música country a Catalunya ja no existeixen, si t'agradaria recuperar el que amb molt esforç es va aconseguir... Si REALMENT vols que la música country continuï sonant a Catalunya...

Ara tens l'oportunitat de fer quelcom... Deixa de ser víctima i passa a ser part de quelcom que ens donarà la força per poder assolir les nostres fites... Concerts en directe d'artistes de primera línia... Festes country de veritat... Donar confiança a empresaris que vegin factible obrir nous honky tonks... o re obrir els que ja no hi son... I un festival...

Si vols formar part de l'Associació Catalana per a la Promoció de la Música Country i penses que ja es hora de fer quelcom més per la música country, adreça'ns un correu electrònic a: country.music.catalunya@gmail.com amb les teves dades complertes i demana la teva sol•licitud com a soci. Juntament amb la butlleta d'inscripció t'enviarem també tota la informació sobre l'Associació.

I de moment, per obrir boca... Et portem a WC Edgar en exclusiva... 100% Honky Tonk Music... Juntament amb la banda nacional Back To Texas... És el primer esdeveniment que, esperem que amb la teva ajuda, tindrem d'una sèrie infinita...

De moment tenim molts més artistes que s'han posat en contacte amb nosaltres per venir a tocar a casa nostra...

Què has de fer per aconseguir la teva entrada?
Molt senzill... pensa que som una associació sense ànim de lucre i que, per tant, volem minimitzar els costos per tal de destinar els ingressos dels nostres socis al que realment importa: Els concerts. Així doncs, no emetem tíckets físics, i el nostre sistema és molt més semblant al de les companyies aèries. Molt més còmode per a tu perquè no hauràs de desplaçar-te a enlloc. Tota l'operació la podràs fer des del teu ordinador si disposes de banca on-line.

Segueix les següents passes:
1.- Hauràs de fer un ingrés al següent número de compte: 1465 0120 39 1711713821 per un import de 20€. Recorda que has de posar el teu nom i cognom complerts i número de DNI per tal que podem identificar a la persona que fa l'ingrés.
2.- Un cop es verifica l'ingrés, t'enviarem l'entrada a la teva adreça de correu electrònic juntament amb un localitzador.
3.- Imprimeix el full tranquil•lament a casa teva i no t'oblidis de portar-lo el dia del concert: aquest serà el comprovant que et permetrà accedir a la sala.

En el cas que necessitis més d'una entrada, ens hauràs d'enviar un correu electrònic tot indicant els noms, cognoms i DNI de les persones a les quals els compres l'entrada. Recorda, doncs, que l'ingrés que hauràs de fer haurà de ser pel total de les entrades que vulguis comprar.

NO serà possible emetre una entrada sense nom ni localitzador.

Moltes gràcies per reservar les teves entrades amb nosaltres.

L'equip de Country Music Catalunya (Associació Catalana Per a la Promoció de la Música Country ACPMC)



(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars