Èxit a Montmajor!



El Festival del dissabte 17 de setembre a Montmajor va ser la demostració, una vegada més, que combinar una trobada de ball country i un concert de música en directe és un còctel que, amb una bona feina d'organització, assegura l'èxit.

La Pancri i en Victor, amb la seva feina i dedicació que creix any rere any, han convertit Montmajor en una cita ineludible de l'afició al Country, ja sigui en la vessant musical o dansaire.

La festa de dissabte, com va ser-ho la dels Xafa'l de Cardedeu del mes d'agost o com de ben segur serà la de l'Àngels Pintó el proper 23 de setembre a Molins de Rei (i moltes altres que afortunadament van venint amb força, només cal estar atents a Facebook), són en aquests moments el model a seguir. O almenys així ho creiem des de Countrycat.

En una època on malauradament ens estem quedant sense locals, els grups del país són els qui poden mantenir la flama encesa per quan vinguin temps millors. Contractar-los per una trobada popular és el millor que podem fer per ajudar-los a créixer, a mantenir i millorar el seu repertori. Perquè si ajudem als grups (i als locals que queden), ens estem ajudant a nosaltres mateixos, a la nostra afició.

Dispenseu el sermó però creiem que ara mateix és més necessari que mai.

Dit això, la nit de dissabte va ser rodona. Molt bon ambient, molta gent però sense arribar al punt de saturació que angoixa, bon sopar i gran concert dels Amos Moses.

Personalment em vaig endur una sorpresa molt agradable en veure la millora experimentada pel grup en els darrers anys. En feia més de 3 o 4 que no els sentia i la seva evolució ha estat extraordinària.

La incorporació del meu instrument favorit, la pedal-steel guitar, és sense cap mena de dubte un encert enorme. Però seria injust atribuir l'èxit exclusivament a aquest fet. La resta del grup també ha pencat, i molt, aquests darrers anys. Des d'aquí la nostra més sincera enhorabona i els millors desitjos pels temps que s'acosten!

Van sonar una pila de temes, ballats del primer a l'últim per un públic nombrós. Entre altres, vam gaudir de versions de temes com "Take it easy", "Crazy little thing", "Guitars, Cadillacs", "As good as I once was", "Love's gonna live here", "Amarillo by morning", "God Blessed Texas", "Toes", "I love this bar", "Chicken fried", "Little sister", "Some days you gotta dance", etc.









La trobada va comptar amb la presència de DJ Vander que, un cop acabat al concert, va recolzar amb la seva feina des de la taula de so al mestre de cerimònies, en Victor Esgueva, que al mateix temps acompanyava als dansaires per acabar de fer els darrers passos de la vetllada.

Molt bona nota a l'organització per l'ambient i el contingut de la trobada. I que per molts anys!

Per acabar, només ens cal agraïr a la Pancri i en Victor la seva feina i el fet que ens permetessin muntar la Botiga Countrycat al festival de Montmajor. Però des de Countrycat també volem agrair a la Nuri i en Josep de La Boutique del Country el seu suport logístic a la trobada (i ja són moltes vegades!) i la seva estima al Country en majúscules.

Comentaris

Entrades populars