Concurs de ball "Nos Vemos Country"


Nota enviada per: Dan McFlyer

El proper 7 de desembre tindrà lloc al "Nos Vemos Country" (NVC, Carrer Roger de Flor 334 amb Travessera de Gràcia, Barcelona) un concurs de ball en línia, organitzat per en Dan McFlyer i el mateix establiment.

A continuació us adjuntem el reglament que regirà el concurs.

El nombre de grups participants està limitat. Si algú està interessat en participar com a jutge que faci arribar un correu electrònic a dan-mcflyer@hotmail.com amb la seva petició

REGLAMENT CONCURS DE BALL nvc

1.- La música:

1.1 Les cançons usades per ballar en el concurs hauran de ser sense ball que es balli.
1.2 Els concursants podran presentar-se a concurs amb una cançó que ja té ball sempre i quant ballin el ball d’aquella cançó, la diferència amb els balls presentats que són de nova creació, és que els nous tindran 10 punts extres.
1.3 Les músiques han de ser estil Country en qualsevol de tots els seus sub-estils, com per exemple, el Truckin, Western-Swing, Blue Grass, etc.
1.4 El grup concursant haurà de fer arribar la música en mp3 per correu electrònic a dan-mcflyer@hotmail.com o en format d’audio en un CD al mateix local i tenen de termini com a màxim fins el dia 1 de desembre de 2011.
1.5 Si dos grups presenten la mateixa música el grup que ballarà amb ella serà el primer que l’hagi fet arribar.

2.- Els Concursants:

2.1 Els concursants es podran presentar individualment o en grups.
2.2 Cada persona es podrà presentar una sola vegada a concurs. És a dir, no es poden crear diferents grups amb persones que ja s’han apuntat un cop.
2.3 Els grups no tenen límit de quantitat de participants, però tingueu present que els premis, a més gent, menys toca.
2.4 El vestuari dels concursants es valorarà de 0 a 5 punts a l’hora de recompte.
2.5 L’ordre de sortida a concurs es decidirà a sorts el mateix dia del concurs i davant de tothom.
2.6 El nombre màxim de participacions a concurs és de 10 grups o participants i s’hauran d’apuntar per correu electrònic a dan-mcflyer@hotmail.com tot esmentant el nom del grup, el nombre i nom dels participants i si és un ball ja existent o de nova creació, amb el nom del cantant i títol de la cançó.
2.7 La inscripció al concurs és gratuïta
2.8 La data límit per inscriure’s és l'1 de desembre.

3.- El Ball

3.1 El ball no pot sobrepassar els 32 counts i ha de ser de nivell conseqüent a que el pugui ballar tothom.
3.2 Si un ball presentat a concurs resulta ser massa complicat perque el pugui ballar tothom serà desqualificat inmediatament del concurs i adquirirà caire d'exhibició per l’event.
3.3 Els balls poden tenir re-starts o Bridges, sempre que la cançó així ho demani.
3.4 Els balls s’hauran de fer arribar a dan-mcflyer@hotmail.com en format d’office o pdf, com a molt tard el dia 6 de desembre de 2011. Si no saben fer el full de ball, podeu quedar amb mi un dia i jo us l’escric i envio als jutges.
3.5 Es tindrà en compte l’entrada i la sortida del grup a escena abans i després de fer el ball amb una puntuació de 0 a 5 punts.
3.6 Si un ballarí s’equivoca durant el ball i ho arrodoneix amb una variant tot recuperant la seva possició en el ball sense pausa, no es tindrà en compte l’error.
3.7 El ball en si rebrà una puntuació de entre 1 i 25 punts tenint en compte que cada error restarà un punt a menys que entri en conflicte amb el punt 3.6
3.8 Es valorarà negativament que els ballarins es mirin els peus mentre ballen, o que s’agafin dels pantalons o faldilles permanentment amb amdues mans.

L’Organització del concurs resoldrà qualsevol imprevist.

Els premis seran anunciats en breus dies, sempre abans del dia del concurs.

Hi haurà premis pels 1r, 2n i 3r participants:
1r Classificat: Un val per valor de 150 euros a gastar a La Boutique del Country
2n Classificat: Un val per valor de 100 euros a gastar a La Boutique del Country
3r Classificat: Un pernil (oooooooh que bo) jo vull, jo vull, jo vull!

Esperem que us divertiu,

Dan Mc Flyer i NVC.

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars