Concert Country Revival Farmers a Lloret de Mar



Nota enviada per: Country Revival Farmers

Dia: 19 de Novembre de 2011

Hora: a partir de les 22:30h

Lloc: Discoteca Revolution de Lloret de Mar (A l'entrada de Lloret, direcció centre, davant de la gasolinera).

Entrada gratuïta.


(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)


The Country Revival Farmers és un grup que presenta d’una manera original i divertida l’autentica festa country, amb música en viu a càrrec de 5 músics, i 12 ballarins-ballarines que s’encarreguen de l’animació, caracteritzats de Texans, Mexicans, Hawaians, etc.

És un gran espectacle compost de diferents tipus de música i danses folklòriques vingudes de les parts rurals dels EEUU i Canadà, originàries dels colons europeus : ball en línia (line dance), polques, ball en contradansa, valsos texans i mexicans, corridos de la frontera (Tex-Mex), fox trot (two step), rock’n’roll, etc.

El show comença amb una exhibició de les danses més espectaculars per passar immediatament a la participació de tot el públic. Això s’aconsegueix ensenyant des de l’escenari i del centre de la pista els balls més senzills i divertits, fins a arribar a un punt en que es converteix en una verdadera festa camperola, d’una durada aproximada de dues hores i mitja.

Enllaços relacionats:
· Web oficial: http://www.countryrevivalfarmers.es
· Pàgina al Facebook: http://www.facebook.com/pages/THE-COUNTRY-REVIVAL-FARMERS/137665566308057
· Pàgina del grup de ball dels CRF a Facebook: http://www.facebook.com/pages/The-Country-Revival-Farmers-Grup-de-Ball/144634548222


Comentaris

Entrades populars