Crònica Concert Darryl Worley




Un bon i antic amic personal i de Countrycat, en Joan Enric Clofent (Web personal | Blog Photos&Rock), va tenir la oportunitat de treballar com a fotògraf al concert que Darryl Worley va fer a Milà la setmana passada. No només això, sinó que ha tingut l'amabilitat d'escriure'n una crònica i cedir-nos part de les seves fotografies perquè les publiquem a Countrycat. Des d'aquí, el nostre més sincer agraïment!

I, encara que ell no ens ho ha demanat, us volem emplaçar a conèixer la seva feina perquè val molt la pena. Entre altres encàrrecs, és el fotògraf oficial del grup manresà Gossos. Podeu contactar amb ell a través de les seves webs.


Crònica Concert Darryl Worley
Per Joan Enric Clofent

Poder veure i conèixer en persona un dels teus artistes preferits és difícilment narrable. Fa un parell de mesos, quan a través d'un bon amic em vaig assabentar de la convocatòria del concert de Darryl Worley a Milà no m'ho vaig pensar. A vegades val la pena fer un petit esforç i desplaçar-se. En aquest cas, vol directe cap a Milà.

Dilluns 11 es preveia doncs un dia carregat d'emocions. A les 19h ens van convocar a la roda de premsa prèvia al concert, i primer contacte amb Darryl Worley. Em va sorprendre la seva sinceritat, amabilitat i proximitat amb tots els assistents, tot i ser una de les estrelles country del panorama musical americà actual.

Però el plat fort ens esperava a les 22h, al Live Music Club, una sala a mig camí entre el Sant Jordi Club i la Sala Stroika de Manresa. Amb una exquisita puntualitat començava l'esperat i desitjat concert. Worley, acompanyat per una banda d'autèntic luxe apareixia a l'escenari aclamat pel nombrós públic. Començava així una vetllada francament espectacular.

Ja amb les primeres notes es va poder veure que seria un concert especial, molt proper i familiar, tot i tocar en una sala de considerables proporcions. Worley es va mostrar proper i comunicatiu amb el públic en tot moment, aconseguint així una complicitat poc vista en concerts d'artistes similars.

Al repertori, format pels temes del seu darrer treball "Sounds Like Life" no hi van faltar els seus hits més importants com ara "Tennessee River Run", "Good Day To Run", l'aclamada "Have You Forgotten" o l'emotiva balada "I Miss My Friend". Les actuals "I Just Came Back Form A War", "Honkytonk Life", "Best Of Both Worlds", "Tequila on Ice" i "Sounds Like Life To Me", o "Jumpin Off The Wagon" i "Nothin' But A Love Thang", del seu penúltim treball. Dosis directes a la vena de country i country rock. Fins i tot es van atrevir amb un dels clàssics per excel•lència, "Streets of Bakersfield", magistralment interpretat a duo amb el seu guitarrista.

El concert es va allargar gairebé dues hores, i la gent en volia molt més. Amb crits de "one more song", Worley va tancar la nit amb un altre dels seus hits, "Awful Beautiful Life", posant punt i final a un magnífic i intens concert. No obstant, Worley encara va tenir temps i ganes per tornar a sortir i firmar autògrafs al públic que es va quedar esperant a primera fila.

No cal dir que per mi ha sigut un dels concerts més especials i emotius. Poder fotografiar i conèixer un dels teus artistes preferits no té preu, i és difícilment explicable amb paraules. God save Country Music!


A continuació, una mostra de les fotografies cedides per en Joan Enric. Només us demanem que, per respecte a l'autor i a la seva feina, si les voleu utilitzar per qualsevol cosa en citeu l'autor i contacteu primer amb ell per fer-li saber.











Comentaris

Entrades populars