George Strait i Alan Jackson publiquen nous singles




Que les xarxes socials formen part de la nostra vida quotidiana no és cap novetat. Però és la primera vegada que m'assabento de dues novetats com aquestes via Twitter.

Els grans mostres mediàtics de la música country actual, George Strait i Alan Jackson, han anunciat darrerament que treuran a la llum nous singles. Bé, a dia d'avui ja els han publicat tots dos.

El tema de George Strait es titula "Here For A Good Time", i és obra del no menys mític lletrista Dean Dillon, el fill del cantant, Bubba Strait, i el mateix Strait. Ja es pot escoltar a les principals emisores dels Estats Units i a hores d'ara ocupa un lloc discret a les llistes (el 29è, el primer dia d'emissió). És de preveure, però, que anirà escalant posicions en les properes setmanes, i qui sap si es convertirà en un més dels èxits #1 del senyor Strait.

No en va és l'artista de tots els gèneres que més números 1 acumula de tota la història (més que el mateix Elvis!). I no només això, també és el tercer músic de tots els temps i estils que més àlbums de platí ha aconseguit (només per darrere dels Beatles i l'Elvis). Es diu aviat tot això!

I és que, sense ganes d'atacar a ningú, d'altres poden anar omplint Sant Jordi's movent els malucs i fent esperar a la gent, o omplint Montjuïc's amb llums de colors o ser l'hòstia en patinet de la modernitat a la zona del Fòrum de Barcelona, però els números de George Strait parlen per si sols. El què ha aconseguit aquest bon home només ho assoleix una minoria d'escollits. I cantant un country que ja voldrien molts nashpopets de cada nova fornada.

Podeu escoltar-lo (si no capen el vídeo) a Youtube:


Pel que fa a l'Alan Jackson, el tema es diu "Long way to go", i es pot escoltar gratuïtament a través de la seva pàgina web. Per fer-ho, només heu de fer córrer la veu via Facebook o Twitter (és molt senzill, entreu i ja veureu com fer-ho) i el podreu sentir íntegrament. És d'un estil molt Jacksonià, per entendre'ns. M'ha recordat força la cançó "That's where I belong", del seu treball "Freight Train".

O també podeu escoltar-lo (si no capen el vídeo) a Youtube:


És de suposar que un i altre artista no trigaran a publicar nou CD que inclogui aquests singles.

Comentaris

Entrades populars