Barcelona Harley Days & Country




Segons m'ha fet saber la Neus a través de Facebook i al mail countrycat@gmail.com se'n prepara una de grossa a Barcelona!

A la pàgina de l'esdeveniment a Facebook es pot llegir la següent nota:
Primera Trobada Country a la fira més gran de Harleys, la Barcelona Harley Days (http://www.barcelonaharleydays.com)

Enguany, per primer cop, la música country s'introdueix de ple a la festa més gran de Harley realitzada al nostre país.... t'ho perdràs?

Música en directe perquè pogueu ballar al vostre gust, voltats del millor dels dos mons... les motos, i el country.... qui pot demanar més? :)

A la Pl. Univers, dins de la Fira de Barcelona, dissabte 9 de juliol, de 19:00h a 22:00h.

En Xavier Morano de VadeCountry m'ha fet saber que hi haurà música en directe a càrrec de la Steel Horse Band, els Back to Texas i els Ringo's Electric Cowboys. La cosa promet, i molt!

S'ha de respondre a la convocatòria! A Barcelona, dins d'un esdeveniment amb ressó als mitjans, no podem deixar passar la oportunitat entre tots de donar a conèixer el món del country i el linedance a Catalunya.http://www.blogger.com/img/blank.gif

La Boutique del Country tindrà muntada la seva botiga i també hi haurà un stand perquè els grups de gent del country del país puguin donar-hi a conèixer les seves propostes. Una gran ocasió!

Estigueu alerta a la pàgina de l'esdeveniment a Facebook!

Els més moteros, sapigueu que Ruta 66 Motorcyles ha organitzat un dinar Biker a uns 4 km de la plaça d'Espanya. El menú val 10 euros i inclou varietat a escollir de 1r, 2n i postre. El lloc és el Buffet Pause de Ruta 66 Baix Llobregat.

Comentaris

Entrades populars