Adéu al Luckenbach


El proper diumenge 31 d'octubre el Luckenbach Honkytonk de Cerdanyola del Vallès tancarà les seves portes.

La direcció del local (a qui mai podrem agraïr com es mereixen tot el què han aportat al món del Country i el Linedance a casa nostra), ha transmès aquesta nota a través de Facebook.

EL LUCKENBACH TANCA LES PORTES EL DIUMENGE 31 D’OCTUBRE
Setmana del 18 al 24: Últimes classes de dimecres a dissabte.
Horaris d’obertura: Dimecres 22:00h, dijous 21:00h, divendres i dissabte 23:00h.
El dijous és l’únic dia que hi haurà sopars, amb entrepans freds.

Setmana del 25 al 31: Una marató cada dia, de dimecres a dissabte. Aviat comunicarem les llistes dels balls.
Horaris d’obertura: Dimecres i dijous 22:00h, divendres i dissabte 23:00h.

Diumenge 31 d’Octubre: MOSTRA DE BALLS i CASTANYADA
Hem pensat que la millor manera de fer la despedida és que pugueu fer la última (o la primera) ballada a la tarima del Luckenbach.
Tots els grups que volgueu fer la vostra actuació amb el ball que més il•lusió us faci, ja sigui antic o nou, podeu demanar-ho per E-Mail, Facebook o directamente al local. El dia abans farem el sorteig per saber l’ordre d’actuació. Tot això combinat amb la festa de la castanyada.

La setmana del 18 al 24 ens podreu demanar els vostres quadres i fotos que tingueu penjats al local i volgueu recuperar.
La setmana del 25 al 31 podreu adquirir com a record tot el que us interessi, al preu que convinguem.


Des de Countrycat només podem lamentar aquest nou tancament. Personalment sempre que havia anat al Luckenbach m'ho havia passat molt bé, ja fos ballant, escoltant música o endrapant aquells mítics sopars d'entrepans i patates braves. Tot i que per circusmtàncies familiars feia molt que no hi anava, sempre guardaré un gran record d'en Francesc, la Carme, la Roser i en Jaume.

A més a més, des de Countrycat vam col·laborar estretament amb el Luckenbach en la organització del I Concurs de fotografia Country de Catalunya. Va ser tota una experiència.

En fi, que ens quedem tots una mica més orfes, després de l'adéu del Texas i ara el del Luckenbach. Però us durem sempre a dins del cor.

Comentaris

Entrades populars