All Western Festival 2010



All western Festival 2010
Web oficial

Diumenge 27 de juny
Ateneu de Sant Just Desvern
Carrer de l'Ateneu, 3 i 5
08960 Sant Just Desvern (Barcelona
)


CONCERTS
La música és la base de qualsevol Festival, sense ella no podríem existir. Els cantants, els grups, les bandes són els que ens fan vibrar, són els que ens transporten un poc més enllà de les nostres activitats diàries.
A pesar de la crisi l'All Western 2010 aposta de nou per la música en directe amb un grup que et faran sentir tots els matisos de la música americana. Big Rock & The Criminals et portaran a aquesta una altra dimensió com és la de Ballar amb Música en Viu!.

Campionat de Catalunya 2010
La prova reina de Catalunya. La competició final per als line dancers que han aconseguit classificar-se, i han estat convidats per la Line Dance Association. Aquest any correspon a l'All western albergar aquesta prova que l'any passat es va ubicar al Tarragona Line Dance.

Els millors Newcomer i Novice catalans us esperen per disputar-se l'honor de guanyar.

I també veurem quina província catalana s'alça aquest any amb la Copa Catalana

HONKY TONK LINE DANCE
“o els Concursos de ball amistosos”

Sota aquest nom es coneix als Concursos de country line dance on els jutges no jutgen la tècnica, sinó que es fixen que els participants mostrin que s'estan divertint.
Dins del Honky Tonk Line Dance s'inclou: Honky AB (absolute beginner) per a persones que han començat a ballar fa menys d'un any i Honky Tonk Line Dance per a tots els altres.
Si vols ballar en grup amb el teu professor llavors teniu el ProAline, i si acabes de començar a ballar country en parella, el que és teu és el Partner Dance I.

Competició COUNTRY & LINE DANCE
“La motivació del ball per excel·lència”

El Line Dancing, tant amb música Country (Country Line Dance) ha trobat el seu màxim exponent al circuit del Line Dance Sèries de la Line Dance Association.
Si ets un Line Dancer que no només balles divertinte, sinó que a més t'encanta entrenar i millorar en tècnica aquest és el teu lloc.
Hi ha diferents nivells segons el teu nivell de ball i experiència en competicions: Newcomer, Novice, Intermediate i Advanced.

I aquest any de nou els Grups un contra un altre sobre la pista: Els ProTeam aixecaran vibracions estratosfèriques!

HALL OF THE FAME 2010
La Sala dels Famosos segons els linedancers d´aquesta terra

En l'All Western es lliurarán els premis Hall of the Fame 2010. Són el resultat de les votacions d'una ingent quantitat de line dancers que escullen: la Coreografia més Popular, l'Instructor més Popular i la Personalitat del 2010; tant nacional com internacional.

Tots els nominats han treballat molt dur i no ho han fet perquè se'ls doni un premi, si no perquè senten que deuen fer-ho així. No t'ho pots perdre, la calor i l'estima de tots és el que compte!

CLASSES
Imprescindibles, necessàries, mai suficients, … Quants adjectius més es mereixen les classes de country line dance i de freestyle Line dance?

Moltes sorpreses en les classes, molts balls, molts ensenyants escollits per la seva capacitat d'ensenyar, de divertir i amb balls atractius per a tots els gustos. Podreu aprendre tot el que us ensenyaran en aquest cap de setmana?

Comentaris

Entrades populars