George Strait publica un nou àlbum



El passat 11 d'agost va veure la llum el darrer àlbum de George Strait fins ara, que duu per títol "Twang".

El primer single del disc és el tema "Living For The Night", i ràpidament es va posar dins el top 15 de les llistes. Es tracta d'un tema escrit juntament amb el seu fill Bubba Strait i el mític lletrista Dean Millon. Val a dir que George Strait feia molt de temps que no exercia de compositor. Si no m'equivoco, des de l'impressionant tema "I can't see Texas from here" no havia enregistrat temes seus.

Aquest tema no és tant genuïnament country com l'altre, és més tranquilet. Més de l'època actual del sr. Strait. Podeu escoltar-lo on-line a aquesta web.

Apart d'aquest, unes quantes cançons més han estat escrites per ell o pel seu fill.

Twang és el 38è àlbum que publica George Strait, i en tota la seva carrera ja ha venut seixanta set milions de discs. Tot un rècord de la música Country. Però el rècord que ningú fins ara ha pogut igualar és el de números uns a les llistes, un total de 57 fins ara. Ni el mateix Elvis Presley va poder-ho fer.

Del nou disc, en destaco sobretot els temes "Twang", "Where Have I Been All My Life" (escrit en part per Sherrié Austin, la cantant del tema "Little bird" que es fa servir per ballar el "Lightning Polka"), "Out Of Sight Out Of Mind" o "Arkansas Dave" (un tema escrit íntegrament pel seu fill i que té uns tocs que m'han recordat, salvant les distàncies, a cançons de l'estil de June Carter i Johnny Cash).

A destacar també el tema "Hot Grease And Zydeco" amb tocs cajun que et transporten a Bourbon Street de New Orleans.

Finalment, la darrera cançó del CD és la què més m'ha sorprès. S'ha atrevit a versionar el clàssic tema "El Rey" (si home, aquell de "rodar y rodaaaar" o de "con dinero o sin dinero, hago siempre lo que quiero"). Us ho podeu ben creure. I el tio té un accent en castellà millor que el meu! Clar que, això no és difícil... jejeje I, com diu la mateixa cançó, en George Strait "sigue siendo el rey"!

Llista dels temes de l'àlbum Twang:
1. Twang (Jim Lauderdale, Kendell Marvel and Jimmy Ritchey)
2. Where Have I Been All My Life (Sherrie Austin, Will Nance and Steve Williams)
3. I Gotta Get To You (Jim Lauderdale, Jimmy Ritchey and Blaine Larsen)
4. Easy As You Go (Steve Bogard and Rick Giles)
5. Living For The Night (George Strait, Bubba Strait and Dean Dillon)
6. Same Kind Of Crazy (Delbert McClinton and Gary Nicholson)
7. Out Of Sight Out Of Mind (George Strait and Bubba Strait)
8. Arkansas Dave (Bubba Strait)
9. The Breath You Take (Dean Dillon, Jessie Jo Dillon and Casey Beathard)
10. He's Got That Something Special (George Strait, Bubba Strait and Dean Dillon)
11. Hot Grease And Zydeco (Gordon Bradberry and Tony Ramey)
12. Beautiful Day For Goodbye (Doug Johnson and Pat Bunch)
13. El Rey (Jose Alfredo Jimenez)

Podeu escoltar l'àlbum sencer a internet només si sou als Estats Units. Coses d'aquelles que no acabes d'entendre... Si hi sou, només cal que entreu a aquesta pàgina de la CMT: http://www.cmt.com/artists/az/strait_george/2454902/album.jhtml

Pels que no estigueu tant lluny de Catalunya, ens haurem de conformar amb els trossos que ofereix Amazon a aquesta pàgina.

Comentaris

Entrades populars