Ballada a Prodis




Nota enviada per: Country line dance sense fronteres

Hola amics tots del country, us passo a relatar el que va ser l’experiència de la ballada a Prodis del dissabte 16 de maig del nostre grup “Country line dance sense fronteres

Va ser una ballada molt entranyable, donat que aquests amics són disminuïts psíquics. Tota la colla ens vàrem saber adaptar d’allò mes bé a la seva situació, fent-los passar una tarda molt, però que molt divertida i diferent per ells.

Tots nosaltres ballàvem agafats de la mà amb ells i els transmetíem tot el carinyo que podíem. Destacar en Carles Rodríguez l’adaptació de les coreografies que va fer per ells i a la Carme Ribera que ens va facilitar aquesta meravellosa trobada.





(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Comentaris

Entrades populars