Èxit de la trobada de Sabadell, tot i l'aiguat



Enguany, la ja tradicional trobada de ball al carrer de Sabadell organitzada per en Pere Barriuso, va haver de canviar d'escenari per causes majors. I és que una brillant organització no pot fer res contra els agents ambientals...

L'aiguat que va caure al Vallès Occidental a partir de quarts d'onze del matí va impossibilitar que la trobada es cel·lebrés com cada any al Parc Catalunya de Sabadell.

Però gràcies a la gentilesa del Luckenbach Honkytonk (Web | Facebook), tots els dansaires vam poder gaudir d'una bona estona de ball. El local de Cerdanyola va obrir de bat a bat les seves portes donant aixopluc a la multitud d'assistents.

I és que s'ha de donar les gràcies a la Carme, la Roser, en Francesc i en Jaume pel seu esforç, per tot i haver acabat a les tantes la nit anterior (amb la cel·lebració d'un multitudinari concurs de linedance, tot un èxit de participació i bon ambient) pencar de nou el matí de diumenge perquè els altres poguem disfrutar. No només van deixar l'entrada lliure, sino que a més totes les consumicions valien un euro menys del què és habitual al local.



(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Comentaris

Entrades populars