Més de 700 persones al festival country de Vilanova

Nota enviada per: Tres60

MES DE 700 PERSONES AL FESTIVAL COUNTRY DE VILANOVA.
Ni la pluja va evitar un acte contundent i força espectacular.


Des de Tamarit de Llitera i Lleida, fins a Ripoll i Girona, més de 700 persones es van donar cita el diumenge al Festival Country de Vilanova, organitzat per la empresa vilanovina d'events TRES60, amb la col.laboració del grup Nou Country.

Ja a primera hora del matí, tot i la pluja que no va parar en tot el dia, els balladors van començar a arribar a l'envelat on a partir de les 12,00 va començar la seva actuació el grup Crazy Dreams. Si bé es va haver de suspendre la concentració de motos i l'inflable pels nens, el públic va gaudir d'un veritable espectacle al llarg de tota la jornada.

Un menjar multitudinari servit per Ca La Maria va donar pas als concerts de tarda, amb Amos Moses i el plat especial dels Ringo Electric Cowboys que van estar senzillament espectaculars. Entre actuacions, classes impartides per professors vinguts d'arreu, sorteigos i regals, el punt culminant va arribar quan la organització va decidir, conjuntament amb el càtering de Ca la Maria, convidar a frankfurts a tothom, provocant un esclat d'alegría i el desbordament de la zona de bar. La zona de botigues es va veure molt animada durant tot el dia i els participants, a la cloenda de l'acte, prop de les 21,00h. van manifestar la seva satisfacció per l'èxit assolit.

Fonts de la empresa TRES60 han manifestat, tanmateix, la bona acollida de l'event i el ressó que ha tingut arreu de Catalunya, fins el punt que diversos ajuntaments ja s'han interessat per dur aquesta mateixa experiència a d'altres llocs. Josep Manuel Pereira de TRES60, va dir que “això era la prova pilot d'un projecte que s'anomena RUTA.CAT i que vol traslladar aquest festival a diverses poblacions de Catalunya. A hores d'ara ja s'han interessat dos ajuntaments de la Costa Brava, un del Garraf i un de la zona de Lleida. Si tot va bé, el proper mes de Maig, la RUTA.CAT farà una nova aturada en un altre lloc”. Pereira va acabar donant les gràcies a la gent que s'havía desplaçat malgrat el dia plujós i a la gent de Nou Country per dur a terme un acte que ha estat molt espectacular”.

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Comentaris

Entrades populars