Country line dance sense fronteres



Nota enviada per: Country line dance sense fronteres

Avui volem fer ressó d'una iniciativa solidària que ens ha donat a conèixer l'Enric. No cal dir que des de Countrycat li donem tot el nostre suport i rezolzament. Us enganxem el text de presentació a continuació


Fa temps que la Lurdes i jo li donem voltes a una idea, poder ballar desinteressadament per persones que la seva situació sigui difícil i els fem passar una bona estona.

Hem fet varis “bolos” a casaments, sopars de Vicenç Ferrer, i sempre el nostre ball ha agradat molt.

Llocs com llars d’avis, presons, casals de gent gran, hospitals, etc, crec que agrairien la nostra intervenció i prou bé que nosaltres ens ho passaríem.
Per tant obro aquest grup per tant de recollir idees de tots els que vulgueu participar d’aquest projecte, que de ben segur serà gratificant per tothom.
Tots hi podeu dir la vostra, gràcies i ànim, engresqueu-vos.

La seva pàgina a facebook és la segúent: http://www.facebook.com/group.php?gid=61228499637

La propera actuació és el 15 de març a la presó de Can Brians, ja la tenim tencada perqué necesitem enviar DNI's abans de 15 dies, però tenim una oberta que serà a la presó de dones a Barcelona el 25 d’Abril i està penjada com “Evento” al facebook. Properament tenim pendent de dates 3 residencies d’avis.


(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Comentaris

Entrades populars