Catalans al Campionat del món de Kalkar (Alemanya)


Catalans al Campionat del món de Kalkar (Alemanya)

CATALANS al CAMPIONAT del MON de KALKAR (Alemanya)
Per: Xavier Badiella

El passat Gener del 2009 es va cel•lebrar a la ciutat Alemanya de KalKar el campionat del món que organitza la WCDF (World Country Dance Federation), aquest cop amb una participació no tant nombrosa com voldríem però sí prou important com per fer-ne aquest comentari. En total foren 10 catalans que es desplaçaren al país germànic per disputar amb il•lusió el que per a alguns era el seu primer campionat mundial i per altres el segon, tercer i fins i tot quart. Quatre representant masculins i sis de femenins eren l’expedició que de Barcelona s’envolava a l’aeroport de Wessex (Dusseldorf).

Els resultats que s’han obtingut han estat força diversos. Podem dir que tenim dos campions del món repetidors, és el cas de la Gemma Golobardes, nova campiona del món a la categoria d’Advanced Silver (l’any passat fou campiona a Intermidiate Silver), en Javier Rodriguez repetia com a campió del món a Intermidia Diamond (ja fou campió l’any passat a la mateixa categoria, l’anterior en Novice i dos anys més enrera a Newcomer), en Miquel Menendez aconseguí un segon lloc a la categoria d’open advanced, categoria que estrenava per primer cop en un mundial. També participà a la categoria de Renegade on aconseguí un meritori cinquè lloc. La jove Andrea Gomila a la categoria de Teen Newcomer es situà en quarta posició davant d’un bon grapat d’estrangeres. Tingué una actuació més que brillant. En Josep Navarro en la seva primera participació en un mundial es col•locà en quarta posició a la categoria de Diamond Newcomer, la seva filla Maria Cinta Navarro a Open Newcomer va lluitar molt per aconseguir un seté lloc tremendament competit.

Els altres participants com la Lourdes Augue a Silver Novice, la Cinta Larrotcha i la Montse Morera a Diamond Novice tingueren sort diversa. La competència és força nombrosa i a la final no hi passa tothom. Amb tot, la Montse Morera aconseguí un novè lloc en el ball de cuna motion. Per la seva part en Marc Parent com que estava sol a la seva categoria de ball social Adult Senior, naturalment es va endur el primer premi.

De la participació en l’apartat de Coreografies, destacarem les cinc que presentà en Javier Rodriguez de les que en l’apartat de country aconseguí un bon sisè i vuitè lloc per a nivell Newcomer/Novice, i un cinquè en el nivell Intermidiate/Advanced. Per la seva banda la Cinta Larrotcha també obtingué un sisè lloc en l’apartat de coreografies ABC (ball frasejat)

Felicitats a tots per la feina ben feta i encoratjar-vos a seguir endavant i portar el nom de Catalunya al més alt nivell del Country.



(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Comentaris

Entrades populars