Behind the clouds - Crònica de la marató de Sant Feliu

Behind the clouds - Crònica de la marató de Sant Feliu
Nota enviada per: Pilar

Darrera dels núvols… surt el sol… diu la cançó d’en Brad Paisley.

Tants dies de pluja ens feia dubtar una mica, si el diumenge dia 8 de febrer podríem cel·lebrar la 1ª MARATO de St. Feliu de Ball Country al carrer.

Ja teníem ganes de fer-la, portàvem molt de temps pensant-ho però mai ho havíem pogut fer realitat. AQUESTA VEGADA SÍ..

Amb el recolzament d’aquesta gran família que som els “Countreros”, amb suport tècnic de l’equipament de so per part del COUNTRY RIDERS, i amb el permís de l’Ajuntament, vàrem poder gaudir d’aquesta primera trobada Country a St. Feliu de Llobregat.

Durant la setmana m’arribaven correus preguntant com arribar a St. Feliu. Però d’on veniu vosaltres?

Diferents respostes: "Des d’Osona, de Moià, de LLeida, d’Arenys de Munt, de Cabrera de Mar, de Vilanova,..."

I ens vam trobar, a les 11 en punt ja estava la Plaça de la Vila que feia goig, molta gent amb les botes, els barrets, amb els vestits adequats, armilles,...



També vàrem comptar amb la presència dels nostres amics de Corbera, de la Colònia Güell, de Sant Joan Despí, de Molins de Rei, de Barcelona.

Els amics del Café Noir, als de la Sala Vivaldi (dintre de Barcelona), als del Nashville, del Barn d’en Greg, del Texas, del Luckenback tots amb moltes ganes de col·laborar a la MARATO organitzada peel GRUP COUNTRY CLUB NATACIO ST. FELIU.

La primera hora del matí era fresca, però a mida que anava passant el temps, el sol anava entrant a la plaça i els balls cada vegada més animats i ràpids feien treure abrics i jaquetes. Les cares rialleres del balladors, de totes les edats i condicions i els seus moviments acompassats animàven a qualsevol persona que passejava per allà.

Ball derrera ball, i 5 minuts de descans per anar a comprar un refresc i tornar.
La "profe" ensenya un ball facilet perque tothom s'hi posi. És nou, coreografiat exclusivament per estrenar-lo a la 1ª MARATO.

En acabar i abans que deixin les files els més novells, sona l’Electric Slide i encara queden 27 balls més.

Cap a les 14:20h sona l’últim ball, és hora de recollir la plaça i dinar que avui ja hem fet gana.

Darrera dels núvols surt el sol i tant aviat com acabin les obres a la piscina tornarem a assejar el nous balls això si abans no ens faciliten alguna ubicació temporal… tant de bo sigui així.

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE ENS VAN FER COSTAT EL DIA 8 DE FEBRER


(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Comentaris

Entrades populars