Programa del 3r Cap de Setmana Country de Lloret


Nota enviada per: Alfons

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)


Per fi, aquí està el programa i els balls del dissabte a Lloret de Mar!!!

Els balls del dissabte a la tarda en principi són aquests, però podran variar una mica en funció de les necessitats i les circumstàncies. Els balls de la marató de la nit no variaran sense cap concepte, jejeje................. Serà divertit!!!!

També us vull recordar que se us donarà un ticket (que no és el del hotel), amb el que podreu entrar a la festa i també servirà pel sorteig del diumenge!!!! Tothom qui no tingui aquest ticket al damunt no podrà entrar a la festa.

El programa serà:

Disssabte tarda a partir de les 18:00 hores, ball per a principiants, fins a l'hora de sopar, amb els següents balls:



Dissabte nit a les 23:00, la Marato, amb els següents balls:
Marato, amb els següents balls


Diumenge al matí a les 11:00h, Ball fi de festa, amb la presentacio del ball commemoratiu de l'estada a Lloret, un concurset divertit i el sorteig de dos caps de setmana a Lloret entre els assistens.

Be, espero que us agradi l'agenda

Ens veiem a Lloret!!!!

Si teniu algun dubte o alguna pregunta la podeu fer arribar al correu electrònic: countrylloret@gmail.com

Per mes informació sobre l'hotel i com arribar-hi, entreu a aquesta pàgina

Comentaris

Entrades populars