Obre les portes el Sidewalk, el Honky Tonk de Mataró

Sidewalk, el Honky Tonk de Mataró


Nota enviada per: Equip Sidewalk

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)



El proper 14 de febrer s'innaugura SIDEWALK, un nou Honky Tonk ubicat al port esportiu de Mataró.

Un espai que neix de les experiències, opinions i propostes de molta gent dels locals que hi ha hagut fins ara. Gràcies a això, SIDEWALK fa un pas endavant creant un estil de Honky Tonk pensat per i per a la seva gent.

Per això, el local vol anar més enllà del Line Dance oferient al seu públic una gamma de serveis i activitats temàtiques del món western.

Hi haurà classes tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges per a diferents nivells. A més a més hi haurà una marató anual, la festa de Sant Valentí, Halloween i totes les cel·lebracions de les dates més assenyalades.

Un altre bon motiu per anar-hi serà degustar els diferents plats del seu restaurant. Obert de dimarts a diumenge al migdia i de dijous a diumenge a la nit, el seu servei ens permetrà organitzar festes d'aniversaris i trobades western amb una proposta molt variada i de gran qualitat.

Una altra novetat de SIDEWALK és l'organització de viatges temàtics. Qualsevol interessat podrà apuntar-se i disfrutar, juntament amb els seus amics, d'un viatge en grup i intensament relacionat amb el món country.

La primera proposta per l'estiu de 2009 és un viatge als Estats Units que passarà per Nashville, visitarà reserves índies i viurà experiències del món western actual i del passat.

Diversió i amistat són les característiques clau que ens mouen per a crear una experiència Line Dance genuïna i diferent del què s'ha viscut fins ara.

Us esperem el 14 de febrer al Sidewalk!



Què és Sidewalk?
Sidewalk és un local on gaudir de la de cultura western a casa nostra.


Sidewalk? Com va sortir el nom?
Com tots sabeu, Sidewalk és un ball clàssic del Line Dance basat en la cançó "Where the sidewalks ends" del Geroge Strait. El ball el va crear un grup de persones que estan molt lligades a nosaltres.

Buscavem un nom que estigués íntimament relacionat amb el Line Dance, però que fugís dels tòpics que ja s'utilitzen molt en aquest món. Vam pensar que tenia tirada i ens va sonar genial.


En que es diferencia Sidewalk de la resta de locals?
Existeixen molts locals de Line Dance a Catalunya. Alguns s'hi dediquen de forma exclusiva i d'altres són sales de ball on s'imparteixen classes alguns dies a la setmana. Amb el Sidewalk volem oferir tot allò que un gran nombre de gent ens ha comentat que voldria trobar en un local així: no només el Line Dance i les classes, sinó tot un ventall de possibilitats que es deriven d'aquesta cultura.


Per exemple?
Existeixen una infinitat d'activitats que es poden desenvolupar dins un local com aquest.

Des de sortides a Rodeos o trobades Harley, passant per les clàssiques maratons de ball, els concursos i moltes més sorpreses que encara no us volem desvetllar.


Un Honky Tonk diferent.
És el que pretenem. Partim d'un concepte que se'ns va ocórrer mentre arrancàvem aquest projecte ja fa un temps. Oferim el què nosaltres entenem com a "Country 2.0".


Ens podeu avançar alguna cosa d'aquest "Country 2.0"?
Oferim activitats dins i fora del local, i dins l'horari habitual dels Honky Tonks i fora d'ell.

Una d'elles és el restaurant. Obert per dinars i sopars amb una bona carta i productes de qualitat.

Es poden degustar tapes, plats diversos, fins i tot carta de vins.

Hem ajustat la carta per aconseguir una fusió entre la nostra millor cuina i la cuina típica Americana, de manera que ja a l'hora de menjar es respiri Western en tot el local. Tenim el suport de bons cuiners amb experiència, unes molt bones instal·lacions i matèries de la millor qualitat.


Per altra banda, hi haurà activitats mensuals amb premis, concursos, etcètera. I finalment, activitats fora del local com viatges, trobades i coses per l'estil.

El millor és que això permet que no tan sols els entesos en Country puguin passar-ho bé al Sidewalk, sinó que converteix el local en el lloc ideal per passar una bona estona amb els amics, tant si balles, com si no.


Una bateria molt gran d'idees, no?
I tan. El nostre objectiu és que la pròpia gent ens comenti quines activitats voldria gaudir al local.

És a ells a qui va dirigit el Sidewalk i, per tant, és a ells a qui hem d'escoltar per aconseguir que es trobin com a casa. Moltes de les activitats que durem a terme al Sidewalk sortiràn de les iniciatives que proposi la gent. En tenim moltes de preparades, però serà el públic qui acabarà fent el Sidewalk interactiu de debò.


I per ballar?
Evidentment, faltaria més! Estan programades classes setmanals, tal i com es fa a la resta de locals, per assegurar la diversió i l'aprenentatge; des de principiants fins a experts en Line Dance.


Doncs molt bé, esperem que tingueu molta sort en aquesta nova iniciativa.

La veritat és que sona genial. Moltes gràcies.

A vosaltres. Esperem veure-us a tots el dia 14 al Sidewalk i que, un cop hi entreu no en volgueu sortir.

Ens veiem al Sidewalk doncs!


Mapa del Sidewalk

Comentaris

Entrades populars