Isaac, mai t'oblidarem


Nota enviada per: Àngels Pintó

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Avui toca abaixar el cap, treure's el barret i recordar o resar, el què cadascú consideri, perqué l'Isaac ens ha deixat. Va morir el passat dissabte víctima del temporal de vent que va patir el nostre país.

L'Àngels Pintó, una bona amiga seva, ens ha fet arribar la fotografia i una nota de condol que publiquem a continuació. Isaac, descansa en pau.


Demà enterrem l'Issac a Corbera; va morir dissabte treballant treient arbres i branques de la carretera que va de La Palma a Molins, una branca de pi li va caure al damunt.

L'Issac va ser un dels meus primers alumnes fa uns 5 anys a Can Via i després a Corbera. Sempre ha estat vinculat i col·laborant amb el Country Grup Corbera i últimament m'ajudava a punxar al EITWO, desintaressadament, només per amistat i per lo molt que li agradava la música country i veure'ns ballar.

EL DIA 6 AL EITWO BALLAREM PER ELL, ES SUSPÉN LA FESTETA DE DISFRESSES I EL CONCURS, NOMÉS BALLAREM......BALLAREM PER ELL.

Comentaris

Entrades populars