Countrycat arriba a Facebook per cel·lebrar el 6è Aniversari


Countrycat arriba a Facebook per cel·lebrar el 6è Aniversari

El 31 de gener de 2009 Countrycat fa 6 anys. Tal dia com aquest del 2003 es va penjar el primer missatge.

I per cel·lebrar-ho a fet el pas a aquest invent que sembla que en poc temps ha canviat la manera de relacionar-se virtualment de tanta gent: el facebook (feisbuc potser caldria dir-ne en català?)

Hem creat un grup perquè tots aquells i aquelles que volgueu us hi pogueu afegir per mantenir el contacte virtual i conèixer a altres bojos pel country com vosaltres!

L'adreça és aquesta: http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=122903755353

Només cal que estigueu registrats a Facebook, entreu a la pàgina del grup i feu clic on diu Afegir al grup. Ja en formareu part.

Moltes gràcies a tots i totes per seguir fent possible un any més aquesta web, que és la de tots els aficionats i aficionades al country i linedance de Catalunya (i part de l'estranger!)

PS.- Aprofito per comunicar-vos que a partir d'ara crearem un nou apartat al menú esquerra de Countrycat, amb els enllaços country que podem trobar dins del Facebook: grups de ball, locals, entitats,... Si en sabeu d'algun només cal que ens el feu arribar pels mitjans habituals (mail a countrycat@gmail.com, missatge al Fòrum,...)

Comentaris

Entrades populars