Calendari Boys Country 2009


Calendari Boys Country 2009
Nota enviada per: Administradores del Country Boy Calendari 2009

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)

Això de Facebook fa volar la imaginació... :-) Us deixo amb una iniciativa ben peculiar que m'han fet arribar, i que de ben segur que tots els facebookians i facebookianes n'esteu ja al corrent...


Hola a tothom.

Després d'una intensa reunió aquest divendres passat, entre totes les administradores d'aquest grup, vem decidir la data, hora, lloc i proves del Càsting calendari boys de country.

Adjunto informació:
-LLOC: LUCKENBACH CERDANYOLA
-DIA: DIVENDRES 9 GENER 2009
-HORA: A LES 00.00 (Després de la classe habitual, que aquesta vegada serà una mica més curta degut als nervis i estat d'excitació tant dels Peasocuerpos com de les administradores i públic en general)

A aquesta hora, tots el candidats hauran d'estar apunt amb el següent vestuari.

-BARRET
-BOTES
-CAMISA NEGRE (LLISA,SENSE DIBUIXOS NI ESTAMPATS)
-PANTALONS,jejejeje..

El càsting consistirà en ballar 2 balls que seran els seguents:

- COWGIRL HUSSLE (OE OE..)
- SCRAP IT

Aquests balls els ballaran tots els candidats a la vegada, sota l'atenta mirada de les jutges (aquestes encara per determinar).

Després de la deliberació, els candidats que passin el càsting es faran les fotos del calendari en diferentes ubicacions del local. LES FOTOS LES FARÀ UNA FOTÒGRAFA PROFESSIONAL.

Degut a la cantitat de candidats que ens han confirmat la seva participació,(de moment portem entre 20 i 25), les fotos probablement s'hauran de fer en grups de 3 o 4 boys per mes.

Si voleu participar al càsting només us heu de presentar al LUCKENBACH, el dia 9 a les 00.00 AMB EL VESTUARI INDICAT MÉS AMUNT. No cal apuntar-se abans, tot i que com ja hem dit abans tenim bastants candidats confirmats.

Res més per ara. VINGA NOIS!!! ANIMEU-VOS QUE SERÀ LA BOMBA!!!

SIGNAT:

LES ADMINISTRADORES D'AQUEST GRUP.

Comentaris

Entrades populars