La marató de La Marató al Nashville

Nota enviada per: Nashville Country Club

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)


La Marató va ser tot un èxit! Es van entregar a TV3 ni més ni menys que 1.651 euros. Va haver gent que van pagar més que els 6 euros de l'entrada, d'altres van venir només per demanar l'entrada però sense quedar-s'hi,...

Més de 250 persones entre les 18:00h i les 21:00h! Molts nens i nenes van ser-hi també durant la Marató (no es va deixar fumnar a la sala fins després) i va ser genial!

Després es va veure el Barça - Madrid a la pantalla gran. Com que el final va ser d0infart els futboleros s'ho van passar de conya.

Els tres grups: Amos Moses, Back to Texas i Crazy Dreams van tocar 3 cançons cadascun durant la marató i després del futbol els que es van quedar van fer una jam session.

Realment una nit inoblidable!

Comentaris

Entrades populars