Crònica "Ballem perquè Juguis"

Country Caravan
Nota enviada per: Country Caravan

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)


CRONICA BALLEM COUNTRY PERQUE JUGUIS
Per Country Caravan

El passat dissabte dia 29 de novembre, el Centre Cívic l’Espai de les Roquetes va acollir la segona edició de la festa solidària “Ballem Country perquè Juguis”.

Aquesta festa, emmarcada en la campanya de la Creu Roja “Cap Nen Sense Joguina”, va estar coordinada per Country Caravan, i va comptar amb el suport de la Creu Roja de Vilanova i la Geltrú, del grup Els Diabòlics de les Roquetes i de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

La festa va consistir en una marató de 50 balls punxats per DJ Vander, i els únics requisits per participar eren l’aportació d’una joguina nova, i moltes ganes de ballar i passar-s’ho bé.

Certament, tots dos objectius es van aconseguir àmpliament, doncs els voluntaris de Creu Roja que van assistir a l’acte van recollir més de 200 joguines, i les aproximadament 200 persones que van participar, no van parar de ballar i passar-s’ho bé fins a ben entrades les 3 de la matinada.

La valoració que han fet els organitzadors és molt positiva, i tots plegats, ja estem comptant els dies que falten perquè l’any vinent, molts més infants puguin jugar i gaudir de la solidaritat dels afeccionats al country.

Agraim l'assisténcia de tots els amics d'altres punts de Catalunya, del Garraf i del Penedés per participar en aquesta festa.

Una abraçada.
Country Caravan

Teniu unes quantes imatges de la trobada a Countrycat Fotografies

Comentaris

Entrades populars