Concert Back to Texas a l'Ateneu Igualadí


Nota enviada per: Anna

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)


El proper divendres, 5 de desembre a les 23:30h concert de "Back to Texas" a l'Ateneu Igualadí.

Aquest concert està inclòs dins la programació dels "Cicles de Música a l'Ateneu" organitzat per l'Ateneu Igualadí i Ajuntament d'Igualada.

Preu entrada: 3€

Ateneu Igualadí
C/ St. Pau 9 -Igualada-
www.ateneuigualadi.org


BACK TO TEXAS

El setembre de 1999 i coincidint amb el primer aniversari del Nashville country club van fer el seu debut sobre un escenari un grup de joves músics amants del country. Aquest inici va marcar el principi d’una carrera vertiginosa per Back to Texas. La banda comença a fer actuacions a tots els racons on sona música country i culmina el juliol de 2001 editant el seu primer treball discogràfic sota el segell Tempo Music.
El setembre de 2002 la banda entra a l’estudi per gravar el seu segon àlbum, la majoria de temes són propis, no acaben de gravar el disc i decideixen agafar-se una llarga temporada de descans. A finals de 2007 es retroben per continuar el que havien deixat pendent, es posen a treballar en el nou repertori i així arranca una super gira que va començar al març del 2008

Isaac Tomás– bateria
Ramón Jimenez– guitarra
Àlex Andrés – veu
Jordi Tobal - baix

Web oficial: http://www.myspace.com/backtt

Comentaris

Entrades populars