Crònica Halloween al Kansas



Nota enviada per: Xavi Badiella

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)


HALLOWEEN al KANSAS
Per: Xavier Badiella

Tal i com estava anunciat a les 11 del vespre com cada divendres el Kansas de Mollet obre les portes a tots els aficionats al ball Country. Aquest, però, era un divendres especial, coincidint amb la nit de la Castanyada per nosaltres i el Halloween per als angloamericans estava previst fer una festa un xic especial, i així fou com es reuniren una bona colla d’amics i coneguts per celebrar tots plegats aquesta vetllada.



Tots els monitors que fan classes al Kansas estaven sents, el Ton dels divendres, la Diana i el Vander dels dissabtes i en McFlayer dels diumenges. Tots ensenyarien algun que altre ball entre estones de ball lliure i menja de castanyes i moniatos gentilesa de la casa. Els panellets, però, calia que tels portessis tu mateix, coses de la crisi econòmica que arriba a tot arreu.

La nit fou molt animada tot i que tothom no anava disfressat per a l’ocasió, ballarem estona i estona entre xerinola i rialles, doncs la nit es preveia llarga, fantasmagòrica, a cops terrorífica, sempre, però animada i amb molt bon ambient.



Esperem gaudir d’altres ocasions com aquesta en aquest emblemàtic del Vallès, que per molts anys poguem gaudir-lo.

Comentaris

Entrades populars