El cor de catalunya balla country

El cor de catalunya balla country El cor de catalunya balla country El cor de catalunya balla country
El cor de catalunya balla country El cor de catalunya balla country
Nota enviada per: Xavi Badiella

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)

EL COR DE CATALUNYA BALLA COUNTRY
Per: Xavier Badiella


Doncs si, Manresa, la capital del Bages balla country. Això és el que es desprèn després de la festa de diumenge passat dia 5 d’Octubre del 2008 a la plaça major la de la ciutat. A les sis de la tarda era convocada una ballada per encetar el nou curs que la monitora Àngels Riba i els seus alumnes ens brinden des de fa alguns anys. Unes festes de diumenge força especials, aquelles al Pont de Vilomara al centre cívic d’aquesta població que un cop al més ens permet gaudir de bona música per ballar i sempre amb algun convidat interessant. Lloc de trobada de gent de tota la comarca i de les comarques veïnes com l’Anoia, Osona, Berguedà, Solsonès o el Vallès.

Els bars de la plaça feren bon calaix, doncs tot i les taules que posaren de més, la gentada que omplia la plaça s’apoderà de seguida dels llocs més privilegiats. Sort que hi ha gent que mai para de ballar i sempre tens un seient que se'l va passant tothom.

La sorpresa la donaren els amics de les terres de l’Ebre, el Country Sheriffes d’Amposta que, renoi quina pallissa de viatge fins a Manresa, ens obsequiaren amb una classe en grup sobre el ball Katie’s Charleston, un ball senzill per començar la festa sense gaires maldecaps.

La música sonava de forma continuada amb força gent omplint la plaça, els companys de l’Anoia i Osona ens sorprengueren amb un curiós ball de parella. I per això era una parella els qui l’ensenyaven. L’“Easy Partner” complicà una mica les coses als menys avesats a ballar en parella.

Més ball per a tothom i una bonica exhibició dels amics del Country Club Bages amb una coreografia de Maggíe Gallaher executada de forma molt ben sincronitzada. Més estona de ball i l’actuació més esperada arribà per fi: la “Leti”, la supermonitora de Manresa actuava davant del seu públic més incondicional, amb el seu súper bolso texà on hi guarda déu sap el què.

Ens feu ballar un contradance força senzill, típic d’ella, doncs saben com és, entre riure i acudit mots cops costa concentrar-se en la coreografia, però sí, al final aconseguirem ballar la coreografia, amb les diferents variacions que ens suggeria la Letícia.

No acabaria la festa fins ben entrada la vesprada. Abans però, la Diana i en Vander ens engrescaren amb un Square Dance que feu les delícies de la gent més menuda, doncs això d’anar amunt i avall és per a la mainada un esport força divertit sobretot si va acompanyat de música. Fou una actuació molt encertada que acostava la fi d’una vetllada agradable i plena de retrobaments d’amics i coneguts, esperem amb ànsia la nova festa del Bages per al proper més de novembre.



.

Comentaris

Entrades populars