Crònica primera nit country a l'EiTwo!

Inauguració country EiTwo!

Nota enviada per: Àngels Pintó

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)

Crònica primera nit country a l'EiTwo!
Per Àngels Pintó


Divendres dia 3 d’octubre, es van inaugurar amb una molt bona entrada les nits COUNTRY de las Discoteca eiTWO de Molins de Rei, amb l’Angels del COUNTRY GRUP CORBERA al capdavant rodejada dels seus incondicionals seguidors de Corbera, San Feliu, Premià de Mar, Berga, Gava, Viladecans i molts altres llocs, i amb l’ajuda del DJ Issac i la coordinadora de la festa Nuria.

La música de balls de tots els nivells i molt variats, balls antics, balls molt nous tot pensat perquè tothom pogués ballar, va començar a sonar a les 22.30h i fins a les 2h. varem poder ballar en un ambient molt agradable, a més hi va haver regals pels profes assistents i sorteigs!!!!.

Una bona coordinació dels DJ’s va fer que desprès de l’últim ball amb música country comencés a sonar musica “disco”, i això va fer que alguns dels assistents seguissin de marxar!!!!

Esperem doncs retrobar-nos a la propera festa el divendres 7 de novembre .

Gràcies a tots!!!

En podeu veure les imatges de la nit a Countrycat Fotografies



.

Comentaris

Entrades populars