Crònica del country a la fresca i gran festa country western

Crònica del country a la fresca i gran festa country western
Nota enviada per: Country Caravan

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)

CRONICA DEL COUNTRY A LA FRESCA I GRAN FESTA COUNTRY WESTERN

Aquest estiu de 2008 ha estat ple de molts bons records. Han estat tres mesos inoblidables.

Vam iniciar l’activitat del “Country a la Fresca” el 5 de Juny a la “Masia d’en Frederic”. Típica Masia Catalana amb la seva granja, cavalls, burros, mules que utilitzaven els pagesos per treballar els seus camps, i tot envoltat per la natura i per un paisatge de mar al fons.

Ha sigut una experiència enriquidora, amb la participació de més 500 persones de totes les edats i de diversos punts de Catalunya. Que totes elles, han pogut gaudir de la música, de l’amistat, del bon ambient i el saber estar de tots els assistents.
Sense adonar-nos, va arribar el 20 de Setembre amb “La Festa Del Cavall” on l’associació “Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú” ens va convidar a formar part del seu programa.

Aquest any, la desfilada ha estat dedicada als vehicles de cavalls dels indians que van substituïr els carruatges agrícoles i de pagès. Va acabar la festa amb una “xatonada” on van participar més de 200 persones.

El dia 27 de Setembre va tenir lloc la “Gran Festa Country Western”. La tarda era assolellada. La “Masia d’en Frederic”, plena de famílies que van venir a gaudir dels ponis, els traginers i de l’espectacle eqüestre a càrrec de la Cristina Álvarez, professora de l’hípica “Rosper”.

Per la nit el paisatge va canviar. Començava una altra festa... Llum de torxes, brases i ambient de festa country.

Vam comptar amb la col•laboració d’en D.J Vander, en Pere Barriuso i la Maite Alemany, que ells mateixos s’en van encarregar d’iniciar la gran festa.

En D.J Vander ens va ensenyar un nou ball, “Only in America”, traduït especialment per l’ocasió i dedicat al nostre company Manel Pulido.

En Pere Barriuso, va ensenyar-ne un, amb una alegre versió, “Happy People”.
I la Maite Alemany, va ensenyar un altre que era de parelles, “M- 78” (Big Circle ).
Tots tres van agradar moltíssim!

En acabar aquesta intervenció començà la marató de 60 balls, va ser un plaer veure que més de 200 persones de diferents punts de Catalunya s’ho passaven d’allò més bé.

L’associació Country Caravan i tots els seus seguidors i amics volen agrair al president dels Tres Tombs, Sr. Jaume Mercader, i a tots els socis que han col•laborat amb el seu esforç, a fer possible que aquesta activitat es dugué a terme, i especialment a la Carmen Roca i el Laure Conde al front del bar, per la seva amistat i per la paciència a l’hora de tancar, ja que sempre havia una cançó més i no tenien prou, per tot això GRACIES!

Donem les gràcies també, a tots els que vau participar amb la vostra presència, i que gràcies a tots vosaltres, hem pogut gaudir d’aquestes dates tan agradables.

Country Caravan

Vegeu imatges de la festassa a Countrycat Fotografies

Comentaris

Entrades populars