Cap de setmana country amb els amics del country de VNG

Nota enviada per: Montse Lopez, AACVNG

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)

CAP DE SETMANA COUNTRY AMB ELS AMICS DEL COUNTRY DE VNG

18 i 19 d’octubre: cap de setmana molt Country a la Vilanova i la Geltrú.

Dissabte 18 d’octubre, a partir de les 23h., la Societat Sardanista Dansaires Vilanovins organitza amb la col•laboració dels Amics del Country de Vilanova i la Geltrú, una Festa Country.

Aquesta Festa Country comptarà amb música en directe a càrrec de la TRAVELIN BAND.

La Festa Country tindrà lloc a la seu de la Societat Sardanista Dansaires Vilanovins (pl. Enric C. Ricart, n.88 / cantonada c. Havana), i a més a més de la música en directe també es comptarà amb la possibilitat de ballar country gràcies al Dj. de l’Associació Amics del Country VNG.

I diumenge dia 19 d’octubre, es reinicien les Trobades Country mensuals de l’Associació Amics del Country de Vilanova i la Geltrú.

La Trobada Country tindrà lloc al Centre Cívic de La Geltrú (pl. Associació Alumnes Obrers, s.n.) i començarà a les 18h.

Si teniu ganes de ballar country ara ja no teniu excusa: cap de setmana country amb opció de ballar de nit o de tarda, amb música en directe o amb Dj. o combinar les dues propostes.

Us ho perdreu? Us hi esperem!!!!

Si voleu més informació: http://aacvng.spaces.live.com o al telèfon 609 53 31 70

Comentaris

Entrades populars