Crònica de la festa popular de la Mercè '08

Crònica de la festa popular de la Mercè '08
Nota enviada per: Amics Country de Barcelona

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)

CRÒNICA DE LA FESTA POPULAR DE LA MERCE
Diumenge 27 d’abril 2008-04-29

L’ambient de festa major al carrer Sardenya va animar a tothom a unir-se al ball country popular que va començar a les set de la tarda.

Entre les atraccions per a nens, les parades de núvols de sucre i xurros, va començar la festa amb els compassos del God Blessed Texas.

La Blanca Cadena des de la tarima va conduir magistralment les classes, les exhibicions de les alumnes del centre cívic Parc Sandaru i el ball de tots els que els seguíem a peu de carrer.

L’associació Amics Country de Barcelona recolzava l’organització de l’esdeveniment, i estrenaven noves samarretes vermelles i negres que lluïen magníficament sobre l’escenari. Ens vam retrobar amb els amics del Café Noir, del Vivaldi, de Sant Andreu, de Cerdanyola i de Vic. I també moltes cares noves d’alumnes que s’inicien en aquesta gran afició.

Va ser una festa autèntica, on els assistents van gaudir de la musica, el ball i de poder veure reunida la gran família del country. I no va ploure!!

Comentaris

Entrades populars