Trobada country a Vilanova i la Geltrú

Trobada country a Vilanova i la Geltrú
Nota enviada per: Montse López - Associació Amics del Country de Vilanova i la Geltrú

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)


L’Associació Amics del Country de Vilanova i la Geltrú proposa una Trobada Country per al proper divendres dia 15 d’agost, oberta a tots aquelles persones a qui els agradi ballar country i passar una bona estona ballant.

Aquesta trobada tindrà lloc al CEIP Sant Jordi (c/ Mare Isabel Ventosa, s/n.) de Vilanova i la Geltrú, de 19 a 21 hores i és un acte gratuït.

Després del notable èxit d’assistència que l’Associació està aconseguint en les seves sessions de Country d’Estiu, que tenen lloc cada dissabte de 21 a 23 h. al mateix CEIP Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú, aquesta trobada vol ser un punt de reunió no només per als balladors de country de la comarca sinó que vol estar oberta a tots els qui vulguin ballar country, visquin on visquin.

De fet, ahir a la nit, varem poder gaudir de la companyia d’un grup de balladors i balladores de country de Corbera de Llobregat els quals varen conèixer les sessions de Country d’Estiu gràcies a l’agenda de CountryCat.

Us hi esperem a tots!!!


Telèfon de contacte: 609 53 31 70 (Núria)
Adreça electrònica: amicsdelcountry@hotmail.com
Pàgina web: http://aacvng.spaces.live.com

Comentaris

Entrades populars