Beer for my horses - La pel·lícula


Beer for my horses - La pel·lícula

Buscant nous CDs que es puguin escoltar de franc a la web de la Country Music Television, he trobat una banda sonora d'una pel·lícula titulada "Beer for my horses". Aquest títol és el mateix que una famosa cançó de Toby Keith i Willie Nelson, i he seguit investigant.

Resulta que n'han fet una pel·lícula escrita i protagonitzada pel mateix Toby Keith, on hi apareixen altres cantants com ara el mateix Willie Nelson o Rodney Carrington.

L'argument a priori no sembla que facin catapultar a Keith a la catifa vermella dels Òscars: dos amics (ell i Carrington), oficials de policia d'una petita ciutat, decideixen plantar al Sheriff de torn i anar-se'n a fer quilòmetres per salvar a una noia d'uns segrestadors. Però qui sap, potser sí que et fa passar una bona estona al cine.

A continuació en teniu el trailer (en anglès):



A USA es va estrenar a principis d'agost, i no he sabut trobar quan s'estrenarà al nostre país. A aquesta web n'informa, però diu que serà "pròximament". sembla ser que es traduirà per "Cerveza para mis caballos", segons he llegit a aquesta altra web.

La banda sonora té un parell de temes que són increïbles, però en general és massa "elèctrica" pel meu gust personal. De totes maneres, ja se sap que de gustos n'hi ha de tots!

La llista de temes és aquesta:
01 Beer For My Horses (Toby Keith and Willie Nelson)
02 Off The Hillbilly Hook (Trailer Choir)
03 Cat Scratch Fever (Ted Nugent)
04 La Di Da (Gina Gershon)
05 Choctaw Bingo (James McMurtry)
06 No Mas Cerveza (Mac Davis)
07 Stranglehold (Ted Nugent)
08 Burning Memories (Mel Tillis)
09 Song of Blue (Carter's Chord)
10 Show Them To Me (Rodney Carrington)
11 If That Ain't Country Pt. 2 (David Allan Coe)
12 Let's Get Trashed (Mica Roberts with Toby Keith)

Destacaria els temes "Beer For My Horses", "Choctaw Bingo" o "Let's Get Trashed" (em recorda una mica el duet Brooks-Yearwood a "Squeeze me in"), però sobretot un parell de temes impressionants: "Burning Memories" de Mell Tillis (el mateix que canta la famosa "Coca-cola cowboy") i una d'aquelles cançons mig mexicanes titulada "No Mas Cerveza", d'en Mac Davis (és boníssima!!! ja veureu com algú n'hi podrà fer un ball, estaria bé).

Podeu escoltar el CD sencer a la web de la CMT.

Enllaços relacionats:
· Web oficial de la pel·lícula: http://www.beerformyhorsesthemovie.com/
· Més info de la pel·lícula: http://www.imdb.com/title/tt1178640/
· Web oficial de Toby Keith: http://tobykeith.musiccitynetworks.com/

Comentaris

Entrades populars