Cronica del festival country 'Independence Day' a Voghera (Italia)



Nota enviada per: Esther i Jose

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)

Cronica del festival country 'Independence Day' a Voghera (Italia)
Esther i Jose

L'"Independence day" és un festival country que es cel·lebra cada any a Itàlia en dates pròximes al 4 de juliol. Aquest any en motiu de la cinquena edició, s'ha programat al Palatexas del Cowboy's Guest Ranch, situat a la localitat italiana de Voghera, durant els dies 5 i 6 de juliol. Així que un grupet de set persones ens vam animar a anar-hi per conèixer-ho en viu i en directe.

El festival va començar el dissabte a les quatre de la tarda amb clases de linedance i exhibicions de DJ's que es van anar alternant fins passades les nou de la nit.
A les deu de la nit, va començar el plat fort del festival, l'actuació d'en Michael Peterson. Va iniciar el concert amb la cançó 'Too good to be true' i va continuar cantant durant gairebé dues hores, amb un repertori molt variat. Entre d'altres, vam escoltar 'Good day for leaving', 'Drink swear steal and lie', 'Lost in the shuffle', 'The perfect weekend', 'Love's great', 'Thats what they said about the Buffalo', 'No more looking over my shoulder', 'What should I do with my life', 'When you say nothing at all', i per acabar va cantar 'Friends in low places' acompanyat d'un cantant local italià.

En Michael Peterson va connectar molt bé amb el públic i ens va fer passar a tots una estona molt especial.

Després del concert va començar la festa de linedance. Hi havia quatre DJs que animaven al públic a ballar, i vam veure que allà la gent s'ho passa d'allò més bé, amb una gran varietat de balls, des d'alguns molt facilets, fins a coreografies amb moltes variacions i ponts, fetes a mida de les cançons.

També vam comprobar que per allà coneixen a coreògrafs de la terra com el David Vilellas, i la gent ens preguntava pel linedance a Catalunya.

Després d'uns quants balls, va tenir lloc un concurs individual on gairebé tothom va ballar tres balls ('Electric slide', 'Tush push' i 'Chill factor'). Aquí nosaltres vam intentar deixar emprenta, jejeje. I encara va haver-hi temps per ballar entre d'altres, el 'Pretty One' i el 'Special number three'.

El diumenge al matí hi van haver més activitats (classes de two-step, fòrums de discussió, etc).

A la tarda es van cel·lebrar dos concursos més, un de coreografies inventades i un altre de coreografies ja existents. Vam pendre part en aquest últim, amb la coreografia del 'Lord of Stomps' amb la cançó 'Sure feels real good' d'en Michael Peterson.

El ball va ser força aplaudit, i a l'acabar vem tenir la gran sorpresa de que en Michael Peterson en persona ens va venir a felicitar pel ball. Ens vam fer fotos amb ell i ens va dedicar i signar uns posters.

Per acabar la festa, vam anar a sopar al restaurant del ranxo, i a ballar una mica a una revetlla popular (linedance clar!). El dilluns vam fer aprofitar per fer una mica de turisme visitant els monuments de la ciutat de Pavía abans d'agafar l'avió de tornada cap a Barcelona.

En conclusió, ha estat una molt bona experiència, a veure si l'any que ve 'tournem-hi'!!!

Veure'n un recull d'imatges fetes per l'Esther i en Jose.

Vídeo-crònica del festival a càrrec de l'Esther i en Jose

Comentaris

Entrades populars