Crònica Superline 2008


Nota enviada per: Xavi Badiella

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)


SUPERLINE 2008
Per: Xavier Badiella

El passat dissabte 28 de Juny tingué lloc a Sant Celoni una nova edició del “Superline”. Aquest esdeveniment que organitzen els amics de Mataró, Àngels Guix (Chalky i l’Enric Nonell, sempre ens sorpren per la qualitat dels convidats que porten. Enguany ens sorprengueren amb la Rachael Mcenany, campiona del món l’any 2001 a la categoria de Superstar i actualment entrenadora d’una vintena de campions del món fins a la data. També poguérem comptar amb el francès Jérôme Massiasse de Marsella. El local que acollia aquest esdeveniment era l’Ateneu de Sant Celoni, una magnífica sala amb terra de fusta, tribunes pel públic, un ampli escenari i servei de bar; disposa també d’una sala adjacent on es pogueren dur a terme alguns Workshops.



A primera hora de la tarda s’obrien les portes d’aquesta nova edició, per donar pas a les classes de coreografies noves dels convidats estrangers. A la sala principal teníem a la Rachael, mentre que a la contigua ens trobaríem a en Jérôme. Ambdos varen ensenyar diverses coreografies tant de nivell variat com de ritmes musicals. Les classes foren força concorregudes, sobretot les de la Rachael a la sala principal (potser és perquè la dona fa de bon veure). Duraren fins arribats a l’hora de fer un mos al bar de l’Ateneu, o nodrir-se d’entrepans que l’organització tenia preparats pels assistents a un preu força mòdic.



La festa de debó començà entrades les 10 del vespre, amb una sessió de ball lliure, animada tant pel DJ Enric com per la mateixa Chalky, sense deixar d’esmentar les intervencions dels propis convidats, la Rachael i en Jérôme: s’integraren amb el públic de forma planera i engrescadota. La nit s’acabà d’animar en anunciar l’espectacle de ball de la superstar “Rachael Mcenany”; foren set minuts de ball, ritmes i estils tot barejat, feta amb una elegància quan calia i amb força quan era necessari; bé valia la pena haver anat a Sant Celoni. La festa va continuar amb més ball, repassant coreograafies de les ensenyades als Workshops, amb intervenció tant de la Rachael com d’en Jérôme, que animaren a tot hora a omplir la pista i disfrutar de la vetllada, vetllada que acabà ben entrades les dues de la matinada.

Comentaris

Entrades populars