Crònica competició de ball "Full western"


Nota enviada per: Xavi Badiella

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)

FULL WESTERN
Per: Xavier badiella

El 21 de Juny tingué lloc al Casinet d’Hostafrancs, la competició del “Full Western” i la Festa d’Estiu organitzada per Cities in Line on hi tenia cabuda tothom que volgués participar-hi, especialment els monitors i professors que volguessin que els seus alumnes poguessin gaudir d’una festa especial per a ells, amb balls ajustats al nivell de cada grup que es presentés.

La competició del ”Full Western”, començà a les deu del matí, amb un centenar de competidors en les diferents categories tant de ball social, el Honky Tonk sempre és el més concorregut, com en les categories de Line Dance Classic, en aquest cas només es competia en els apartats estrictament de música Country, és a dir, es feien tres balls, el Vals, l’Est Coast Swing i el Night Club, en les categories de Newcomer, Novice i Intermidiate. Mercès a disposar de dues pistes de competició alhora, es pogueren fer les eliminatòries en les categories de dones que sempre són les més concorregudes.

La competició pròpiament dita finalitzà cap a la una del migdia, tinguérem estones de ball lliure i una brillant actuació d’en Miquel Menendez, el primer open advanced català en categoria internacional, també comptàrem amb el Català-Holandès Daniel Trepat que ens feu un interessant Workshop amb una coreografia feta per ell especialment pel seu viatge a Honk Kong. Fou engrescadora i molt divertida, amb el repartiment de premis s’acabà un matí carregat d’activitats a l’espera de la festa de la tarda.



A les 3 tocades, tornàvem a ser al Casinet, aquest cop exclusivament per ballar. Una brillant actuació del grup Sleepy Rodriguez d’Andorra ens feu vibrar a la pista amb temes de tota mena, sempre però suggerint una coreografia per ballar tots plegats. Seguí el concurs de Tush Push, és a dir, ballar tres cops seguits aquesta coreografia amb música diferent i escollir que si el millor vestuari, que si un fa més filigranes o el que fa més riure, total un concurs de festa.

En Dani Trepar ens feu una actuació digne d’esment donada la força i empenta que posa en tot allò que fa, sobretot a casa nostra on sempre es sent tant ben acollit. Això es nota en l’entrega que fa a la pista de tot el bo i millor del seu repertori de ball. Seguiren més estones de ball lliure per més endavant fer un sorteig de botes de ball per als alumnes de cada profesor que havia participat a la festa, total que es repartiren una vintena de parells de botes.

Continuà la festa amb l’entrega dels premis “Hall Of The Fame” del 2007, enguany aconseguiren els guardons la coreografia “Waterlo” d’en Francesc Jaimez que ja havia aconseguit un segon premi a la competició internacional del Spanish Event a Lloret de mar, la Montse Balasch amb el premi a millor instructora nacional de l’any, i la Gemma Golobardes escollida com a personalitat nacional de l’any pel seu merescut primer lloc al campionat del món en la categoria de Cristal Intermediate aconseguit a Kalcar (Alemanya). En els categories internacionals tenim com a millor coreografia la “P & D Polka” del mateix Dani Trepat i en Pim Van Grotel. Com a instructor trobem a en Roy Verdonk que tans i tans cops ens ha visitat amb motiu tant de competicions internacionals com en nacionals; per últim tenim a la Betty Drummond, redactora de la prestigiosa revista de ball “Linedancer magazine” com a personalitat de l’any.

La festa va finalitzar ben entrat el vespre amb més estones de ball lliure per tal que tothom pogués gaudir d’un dissabte d’aquells que et diexen esgotat de tanta gresca. Però d’això es tractava, de fer una festa on tothom hi tingués cabuda i pogués disfrutar del ball. El casinet d’Hostafrancs es quedà petit davant la gentada que s’arribà a concentrar per l’esdeveniment. Esperem poder repetir-ho el proper any.

Comentaris

Entrades populars