Crònica ballada country a Vallparadis

Vallparadis country
Nota enviada per: Antonio Mora

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)


Vallparadis country
Per Antonio Mora

La convocatòria era per les 6 de la tarda del diumenge 22 de juny de 2.008, al carrer Salmerón a la pista de bàsquet situada justament damunt del torrent que dona al barri. El sol d’aquest segon dia d’estiu tenia però ganes de fer-se notar, i amb bon criteri tothom ha deixat passar l’espai de temps que calia perquè l’ombra dels grans arbres permetés dur a terme la ballada. El country és una festa i així ha estat també en aquesta ocasió; com no podia ser d’altra manera - som catalans – s’ha imposat el seny.

El Country curiosament conserva l’esperit clàssic de la Festa Major : és totalment participatiu, i alhora per als espectadors esdevé un espectacle de grata contemplació; precisa únicament d’un equip de só, i d’un espai ampli per acollir als balladors; i certament està obert a tothom, tant pel que fa a la seva edat, condició social , lloc de procedència , i fins de residència. En feien notar que en aquesta ballada de la Festa Major del Barri de Vallparadis a Terrassa, participaven persones de almenys els següents llocs : Viladecavalls, Cerdanyola del Vallès, , Castellar del Vallès, i per descomptat de Terrassa, del mateix barri de Vallparadis Gràcia, i d’altres llocs i barris; un absolut èxit que s’ha d’agrair molt particularment a l’Associació de Veïns que s’estrenava pel que fa a l’organització de Ballades de Country.

Un prec pel futur; almenys als balladors cal obsequiar-los si més no, amb una ampolla d’aigua. En el pitjor dels casos això us representarà incrementar les despeses de l’Associació posem entre 10 i 30 €, us aportarà però, a banda de l’agraïment dels balladors, el reconeixement públic quan a la tasca d’organitzar activats. Fer les coses com cal acostuma a no ser gaire onerós. Fins podríeu cercar algun sponsor.

Llevat d’aquest darrer prec, [ que volem fer extensible a qualsevol Entitat i/o col·lectoiu que organitzi ballades ] insistim en l’èxit absolut quan a l’assistència de públic i balladors, i en les òptimes condicions de l’espai escollit.

Felicitem a l’Associació de Veïns de Vallparadis per l’organització d’aquesta primera Marató Country !!

Avis i convocatòria : El grup de Country de Castellar del Vallès, us espera a tots/es el proper dissabte 28 de juny, a les 22,00 hores, a la Plaça de l’Espai Tolrà [ sembla que tenen garantit un temps esplèndid i fins una calor moderada ]. Us esperen a tots !!!

Comentaris

Entrades populars