Bages party 2008

Bages party 2008

Nota enviada per: Xavier Badiella

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)

BAGES PARTY 2008
Per: Xavier Badiella

El passat diumenge 11 de maig es feu una super festa a la comarca del Bages, concretament al poble de Sant Fruitós, al New Malibu, o el que tothom conexia com a New Bufalo.

L’esdeveniment era organitzat per l’Angels Riba junt amb la sala New Malibu, com a convidats especials teníem el grup “Sleepy Rodríguez” capitanejats per en Javier Rodríguez, un Madrileny-Andorrà que aquest passat 2007 fou campió del món de Country Linedance a la categoria Intermidiate Diamond a Kalkar (Alemanya).

El motiu de la festa, res més que trobar-se per ballar i disfrutar d’una llarga tarda en companyia d’amics i coneguts i així fou com a les 6 de la tarda férem cap a Sant Fruitós de Bages.

La sala era plena de gom a gom, fins a 200 persones omplien la sala principal del New Malibu, evidentment no hi havia seients per a tothom. Sortosament molts eren els que omplien la pista de ball. La Diana animava la festa amb un ball de squar dance, assistit per en Vander, que organitzà els diferents grups que no deixaren cap espai buit a la pista. Semblava impossible però al final aconseguirem reeixir en l’intent de ballar una coreografia sencilla i molt divertida.

Amb un fort aplaudiment reverem la primera intervenció del grup “Sleepy Rodríguez”, formació d’una solvència musical reconeguda. Hem pogut escoltar-lo a casa nostra el novembre passat a l’Spanish Event de Lloret de Mar.

El que més entusiasme d’aquest grup a més a més dels temes escollits al seu repertori és que sempre saben quin ball pots aplicar-li, puig que el seu lider en Javier és un ballarí i coreògraf reconegut arreu. Potser dels pocs que han estat invitats a participar en aconteixements internacionals. Després d’una llarga estona de ballaruca amb música en viu, una altra sorpresa va animar la tarda.

El recentment ascendit a la categoria de Open advanced, en Miquel Menendez, ens feu una breu però intensa exhibició de ball amb molta energia, tècnica i pació. Tot un recital. La festa però encara no havia cremat tots els cartutxos, ens faltava en Celedonia, que altre cop venia de la seva Cordoba natal a explicar-nos alguna que altre cosa per ballar. Entre acudit i acudit ens va explicar com es balla una polea. Amb el seu Easy Polka ens va deixar força cansats, divertits i entretinguts, Típic d’un autèntic Torero. La festa va continuar altre cop amb “Sleepy Rodríguez”, més temes per ballar i gaudir de la bona música.

Fins les 10 del vespre encara quedava gent gastant les últimes pistonades del diumenge, sempre trobes gent que no es cansa mai. Els que hem de matinar aguantem just pasada aquesta hora i donarem la festa per concluida. Quatre hores de bona música, ball i gresca, retrobament amb amics nous i de sempre, una tarda fantàstica.

Algunes imatges de la Festa:

Bages party 2008
Bages party 2008
Bages party 2008
Bages party 2008
Bages party 2008
Bages party 2008

Comentaris

Entrades populars