Un català a l'Open advanced Internacional

Un català a l'Open advanced Internacional
Nota enviada per: Xavier Badiella

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)

UN CATALÀ A OPEN ADVANCED INTERNACIONAL
Per: Xavier badiella


¡EP nois! un català ha aconseguit assolir la categoría d’advanced en competicions internacionals i a la divisió d’open, que no és broma. Pels que coneixem el nivell que tenen a la resta d’Europa i als USA, la fita aconseguida pel tarragoní Miquel Menéndez és digne de fer-ne un comentari a la nostre Web de referència.

Fent una mica d’història sobre la trajectòria d’aquest Country-linedancer, us anoto que el primer cop que el vaig veure ballar va ser al local del Crazy Boots a Constantí (Tarragona).

Era una trobada d’amics que havien anat a fer una calçotada prop de Valls i aprofitaven l’ocasió per conèixer aquest local. Alguns del grup comentàrem ¡goita aquell nano, si que té traça ballant! Aquell nano tenía llavors setze anys i poc ens podíem pensar que el veuríem créixer, puix que llavors ni tan sols competia enlloc.

Al cap d’un any el vàrem veure actuar a la categoria de Newcomer, era el 2005. De les competicions on va participar, a quatre va quedar primer i la cinquena fou segon; dos competicions eran internacionals, això ja vol dir alguna cosa.

El 2006 va fer 3 primers llocs i 2 segons, a tres competicions internacionals. Llavors però, ja competia a la categoría de Novice. Fou aquest any on ens sorprengué amb el primer lloc al campeonat de Dinamarca.

El 2007 fa el seu gran pas a l’escena internacional, participa al Benelux on aconsegueix el primer lloc a la categoría d’ Intermediate. Al Dutch també aconsegueix el primer lloc. A l’Spanish Event també fa un altre primer lloc i al Mundial de Kalkar (Alemanya) queda en quarta posició. Ara a Europa, es parla del nostre país d’una altra manera, ja començem a ser més ben vistos.

Comença el 2008 i a la primera de canto, al Benelux, en Miquel Menéndez ens torna a donar l’alegria d’un altre primer lloc. Amb aquesta victòria, segons les normes internacionals, està obligat a pujar de categoría. És a dir, a Advanced ¡Ostres!, quina sorpresa

¡Ep!, però això no és tot, a la disciplina de Renegade també va aconseguir el primer lloc, cosa que l’acredita com a un gran ballarí, doncs en aquesta disciplina és on es demostra la veritable valua en totes les modelitats de ball.

Moltes felicitats Miquel de part dels Country-linedancers de Catalunya!

Tampoc vull deixar de parlar-vos de la seva faceta de coreògraf, on també és conegut arreu pels seus treballats balls, en particular, els seus Night-Clubs, ritme més que Country, on ens ha demostrat el seu bon saber en aquesta faceta del Country-Linedance.

Un català a l'Open advanced Internacional

Comentaris

Entrades populars