Nova Botiga Countrycat: samarretes, quadres country i bijuteria

Nova Botiga Countrycat: samarretes, quadres country i bijuteria
Nova Botiga Countrycat: samarretes, quadres country i bijuteria

La Botiga Countrycat s'ha renovat al mateix temps que ha ampliat els productes que ofereix.

A més a més de seguir oferint les samarretes més originals relacionades amb el country i el linedance, ara també ofereix dues noves línies de productes: Foto-quadres country i bijuteria 100% country.

Els foto-quadres s'estan posant molt de moda. Si aneu a centres de fotografia ja veureu que avui en dia les vostres fotos es poden imprimir en mil-i-un formats diferents.

Nosaltres ens hem dedicat a passar a quadres les millors fotografies que Countrycat ha anat fent durant aquests anys, en diferents concerts i festivals country. Però tamé ens podeu enviar la vostra fotografia i us la convertirem en quadre al millor preu!

Us les oferim ja sigui només amb la làmina (enrotllada en un tub perquè vosaltres mateixos la pogueu dur a emmarcar) o bé amb una bastida de fusta a darrera perquè només l'hagueu de penjar a la paret. Vosaltres trieu.

Vegeu tots els foto-quadres disponibles a la Botiga Countrycat!

I també hem llançat una petita línia de bijuteria country, de moment amb tres collarets i dues polseres que fan molt de goig. Descobriu-les entrant a la Botiga Countrycat!

Ja sigui les samarretes, els foto-quadres o la bijuteria les podeu demanar còmodament enviant un e-mail a countrycat@gmail.com. No haureu de donar dades bancàries en cap moment, pagareu només quan rebeu el paquet. Els enviaments es fan per correu contrareembors a través de Correus.

I si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del mateix e-mail: countrycat@gmail.com

Comentaris

Entrades populars