Crònica V Tarragona Linedance

V Tarragona Linedance

Nota enviada per: Xavier Badiella

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)


V TARRAGONA LINEDANCE
Per: Xavier Badiella

Aquest primer cap de setmana d’Abril ha començat amb el Tarragona Linedance, en la seva cinquena edició, a l’igual que l’any anterior, l’esdeveniment ha estat ubicat al poliesportiu del poble de l’Alforja ( Baix Camp ), una instal•lació suficient i amb espai per a tothom, servei de restaurant pels que volien dinar abans de competir i naturalment el bar per fer-la petar durant tota la tarda i vespre.

Eren les 3 de la tarda quan s’obrien les portes per tal de rebre els primers concursants i públic en general, amb poc més de mitja hora, la gran majoria ja estaven o als vestuaris o asseguts per gaudir d’una tarda que es preveia força llarga.

Fins a gairebé 200 participants han estat enguany els que s’han aplegat a l’Alforja, una gran majoria de gent de Tarragona i contorns, així com els habituals de Girona i Barcelona. Destacarem però un grup força nombrós de 20 persones de Mallorca i no ens oblidarem dels més de 30 Andorrans que ens visitaren per tal de competir i animar a qui fes falta, perqué tant uns com altres, per cridar i fer gresca sempre estaven apunt.

Comença la competició amb el ball social, 68 Honky-Thonkers s’anaren succeïnt en les diferents divisions, amb alguna semifinal per l’elevat número de participants, sobretot en dones (com sempre). Entre un heat i altre sortiren fins a 10 grups de ProAline (fins a 100 inscrits entre tots els grups).

Abans de començar amb el LineDance Clàssic, es feren les diferents rondes pels equips de ProAline fins assolir la final on s’enfrontaren el Mallorquins i Casino del Centre de l’Hospitalet (no de l’Infant, sinó el del Llobregat), els Andorrans aconseguirien el tercer lloc.

De la part més lúdica, continua amb els clàssics Newcomer, Novice i Intermediate que per poc no assoliren la cinquantena de participants. Força competitives foren les divisions femenines tant a Newcomer com a Novice, amb les Teens i les Diamonds, fou un veritable espectacle. Amb 5 Intermidiates que competiren donant un bon espectacle de ball, tècnica, força i entrega, finalitza la serie de LineDance Clasic en les seves vessants Country i Freestyle.

Com ja és habitual, les Dones de l’Alforja i pobles veïns ens feren una demostració dels seus balls Country, tant en Linea com en Contradance, més de 50 dones (Si Alforja nomes te 1000 Habitants, l’afició es extraordinària). Destacarem tambe l’actuació de la Megastart Hispano-Holandesa, Patricia Belloque, que després d’estar el cap de setmana per Tarragona entrenant a la gent d’aquesta terra, ens feu una demostració de les bones ( esclar, que ella de per si ja està molt bona).

No acaba del tot la competició fins després de veure ballar els Partners en els seus diferents tipus de balls i una actuació final sempre agraïda i magistral de la Gemma Golobardes (Campiona del Mon Intermediate a Alemania).

Ara sí que podem dir que la competició és acabada amb el corresponent repartiment de premis, alegries, decepcions, crits de visca, que som els millors, abraçades, alguna que altre llàgrima d’emoció i tot l’etcetera que presuposa una festa com la que es visqué aquest fantàstic dissabte 5 d’Abril.


Algunes imatges de la trobada:
V Tarragona Linedance
V Tarragona Linedance
V Tarragona Linedance
V Tarragona Linedance

Comentaris

Entrades populars