Crònica del cap de setmana country a Lloret


cap de setmana country a Lloret

Nota enviada per: Anna i Alfons

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)

Country a Lloret
Per Anna


El cap de setmana country que es va celebrar a Lloret de Mar els dies dotze i tretze d´abril va ser un èxit d’assistència. Un total de més de quatre-centes persones van participar en les diferents activitats que havia organitzat la Escola de Ball Sheila’s Country, amb seu a l’Hospitalet de Ll. (Barcelona).

Un cap de setmana complet, al qual el verd pistatxo va ser el protagonista (color escollit pels organitzadors). Des de dissabte matí fins a l’última hora de diumenge, els enamorats del country van gaudir d’un magnífic cap de setmana ple de balls i noves relacions.

18.00h: es comencen a repartir les samarretes fetes especialment com a record del cap de setmana. Entren els primes participants, i queda inaugurada la sessió country amb una presentació del incansable Alfons. El programa començava a dos quarts de set amb classes especialment dedicades a persones que no havien ballat mai o que feia poc que havien començat. Els balls d’iniciació que van coordinar Diana i l´Alfons , professors de country de diferents escoles, van ser molt fàcils. La música anava a càrrec de dj Vander.

Un petit descans va marcar la entrada de la marató. A les deu de la nit, després del sopar, la sala tornava a omplir-se amb ganes de ball, amb ganes de trencar la pista. Dj Vander va començar a punxar creant ambient tot i que la marató encara no començava.

A les onze i amb l´Alabama beach arrencava la marató. La gent va gaudir molt amb l’animació de l´Alfons, tot i que quedava constància de que la gent venia predisposada a pasar-ho bé. A la pista no va faltar gent durant tota la nit. Tothom va ballar, i molt. Una de les raons va ser que la llista de balls havia estat elaborada entre tots els assistents. Les propostes de balls que la gent tenia preparats s’escoltarien durant la nit. Sobre dos quart de tres van ballar el “Burning love”, l´ últim ball de la marató. Havia estat una nit llarga, complerta i molt cansada.

Al matí, els grans amants del country es van reunir al menjador de l’hotel; alguna cosa els hi havia unit aquelles hores. Records de festa i música que posaven en comú una afició i que compatien amb l’escenari sempre obert de Lloret de Mar.

El diumenge per la tarda a dos quarts de quatre encara quedaven més sorpreses: un joc d’endevinalles, un concurs de ball de parelles que, a part de haver’hi alguna trompadeta, va estar molt divertit, i un sorteig, en el qual es van sortejar alguns barrets. Com no podia ser d’una altra manera, aquest peculiar i divertit grup va donar per finalitzat el cap de setmana amb uns balls de comiat.

Són iniciatives com aquesta les que apropen a la gent de diferents llocs i organitzacions per tal de posar en comú coneixements, aficions i ganes de passar-ho bé. Són iniciatives a on els organitzadors, els animadors i els assistents posen el seu granet de sorra per tal de gaudir de la música i l’espectacle. Són iniciatives com aquesta les que motiven als aficionats a continuar vivint el country intensament.

Teniu una pila de fotografies de la trobada a Countrycat Fotografies

Comentaris

Entrades populars