Reunió per parlar del present i futur del Country a Catalunya

Reunió per parlar del present i futur del Country a Catalunya

La Pat va penjar el 25 de febrer passat un missatge al Fòrum de Countrycat que deia el següent:

"Ya casi no viene gente nueva al Texas y por lo que me dice la gente, a los otros bares no mucha tampoco. Me preocupa que los que ya llevan tiempo siendo clientes se cansen de bailar y dejen de venir tan a menudo como lo hacen ahora. Quiero saber cosas:
¿Sabe el público en general que hay bares country?
¿Si lo saben por qué no vienen?
¿Si vienen por qué no vuelven?
¿Debemos hacer propaganda?
¿Por qué los centros cívicos, clubs, escuelas están llenos de alumnos aprendiendo country y los fines de semana no van a los bares?
¿Vosotros no teneis las mismas inquietudes? ¿Por qué no nos reunimos un Domingo por la mañana y compartimos todo esto y más?"


De seguida molta gent va començar a respondre el missatge, dient-hi la seva amb molt de criteri i bona voluntat. Un exemple clar de per on hem de seguir caminant tots plegats per fer crèixer l'afició al country i al linedance a casa nostra.

Des d'aquell missatge, 59 han estat les respostes i fins a 2.640 les vegades que s'han llegit. Ha batut tots els registres previs del Fòrum!

Tant és així que, s'ha posat fil a l'agulla i ja s'ha fixat una data perquè tothom qui vulgui pugui parlar sobre el present i futur de la nostra afició.

Serà diumenge vinent al migdia; concretament, el diumenge 13 d'abril de 12:00h a 14:00h. El lloc serà el Texas Country Bar de Vilassar. Però podria haver estat a qualsevol altre lloc.

No es tracta d'una reunió de la gent del Texas (jo personalment només hi estat una vegada!), sinó d'una reunió oberta a tothom, del grup o local que sigui. Només cal que sigueu aficionats al country i al linedance i tingueu ganes d'intercanviar opinions amb tothom.

Per saber-ne tots els detalls i com s'ha anat cuinant la trobada, visiteu el Fòrum de Countrycat. Feu el mateix si teniu qualsevol dubte sobre com acostar-vos-hi (per deixar un missatge al Fòrum us haureu de registrar prèviament).

Teniu informació sobre com arribar fins al Texas Country Bar a la seva web oficial, a l'apartat "Situació"

Comentaris

Entrades populars