Crònica festa El Pont de Vilomara

Crònica festa El Pont de Vilomara

Nota enviada per: Josep Montoya i Xavi Badiella

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)


“CHATTI THE VALLEY” AL PONT DE VILOMARA
Per: Josep Montoya i Xavi Badiella

Ja fa varis anys que el Country Club del Bages organitza mensualment les ballades Country al Centre Cívic del Pont de Vilumara. També és freqüent que en aquestes trobades intentem portar diferents monitors per ensenyar balls nous. El que ja costa més, és que el que fins fa alguns anys era un habitual de les nostres festes, en Xavi Badiella (pels amics i principalment a l’estranger, conegut amb el sobrenom de "Chatti The Valley") ens visités aquest any, coneixedors que els caps de setmana gairebé sempre els té ocupats. Però un foradet a la seva agenda ens ha permès portar altre cop, despres de més d’un any d’absència, a aquest magnífic showman del Country Linedance.

Tothom l’esperava, alguns vingueren expresament nomes per veure quin show montaria i amb quins balls ens sorprendria, com es de suposar, en “Chatti” no ens va decebre.

Aquest cop ens obsequià amb el verdader "Chatti The Valley", conegut com a Crazy Texas Cowboy, enfundat amb els vestits d’autèntic cowboy, cartutxera i revòlver inclòs, llaç pel cavall i la seva barbeta amb bigoti. Començà l’espectacle amb el llenguatge d'un mal castellanoparlant mig anglòfil, que encara que sovint costava d’entendre, al final tothom sabia de què parlava.

Ens inicià la festa amb un repàs del seu "Easy Cha Cha", curiosament el seu ball més conegut a l’estranger doncs des del Japó fins als USA, passant per Singapur i tots els paisos d’Europa, a tot arreu el coneixen.

Diem curiosament perquè és més popular a l’estranger que al nostre país, fins al punt de trobar-lo al YouTube explicat per francesos i anglesos. Del seu "Easy Cha Cha" en sorgí un altre que porta gairebé el seu nom, el "Cha-tti’s Dance".

És una coreografia que com apunta el seu creador, aprofita els passos d’aquest ball per crear-ne un altre amb la sorprenent música d’un conegut grup català que al nostre Chatti li encanta. Així és com ballàrem la cançó dels Sopa de Cabra, "Camins". Realment maca la musica i el ball.

Per acabar la festa ens feu ballar el seu "Kickline" que dedicà a la seva amiga i coreògrafa holandesa Tonnie de Wit. El “Wit & White” fou el final de gresca ideal per una jornada com la d’aquest diumenge tant especial.

El Bages Country Club vol agraïr al "Chatti" totes les estones agradables que ens ha fet passar i recordar-vos que la propera cita és el proper diumenge 13 d’ABRIL.

Nota: les coregrafies que va ensenyar les podeu trobar ja a Countrycat escrites en català.

Crònica festa El Pont de Vilomara

Comentaris

Entrades populars