Concert de "The Beat" al Pub Dublin


El divendres 14 de març a partir de les 23:00h al Dublin Pub de Barcelona (costat sala BeCool, al costat de la Diagonal alçada Catalunya Ràdio) tindrà lloc un concert del grup country The Beat.

Bé, de fet és un solista, en David, que aquí podeu veure tocant ni més ni menys que a Luckenbach, però no al de Cerdanyola sino al de Texas! No és conya! (és el de la dreta)

The Beat a Luckenbach, Texas

En David té una llarga experiència musical. Us puc ben assegurar que des de ben petit ja sap el què és actuar davant d'un públic...

La seva vessant country l'ha demostrada sobradament en escenaris tant catalans com americans. Ha actuat a locals catalans com ara el Jambalaya, el Nashville, el Shotwell, el Rodeo Country o el Michael Collins entre altres. I als Estats Units ha tocat al Marino’s Pub d'Staunton (Virginia), al Ga-Ana Theatre de Georgiana d'Alabama (el mateix lloc on va actuar en Hank Wiliams el 5 de novembre del 1939) i com ja hem dit a Luckenbach, Texas.

En David entremig de Gary P. Nunn i James White

En aquesta foto el podeu veure al mig, entre dos monstres com són el cantant Gary P. Nunn (esquerra) i James White (esquerra), propietari del "Broken Spoke" d'Austin (un dels mítics honkytonks de Texas, que ha conegut a la majoria d'estrelles del món del country)

Vagi on vagi, la guitarra viatja amb ell. Ha après de molts cantants, com ara Hank Williams, Merle Haggard, Buck Owens, Willie Nelson, Johnny Cash, George Strait o Alan Jackson.

Si us agrada la música country, no us penedireu d'anar-hi. L'entrada és gratuïta, o sigui que no teniu excusa! Quan us ha recomanat un concert dolent Countrycat? :-)

Hem utilitzat les nostres fonts per intentar descobrir el repertori que ens oferirà durant el concert. A continuació teniu una foto que vam robar del paper amb les cançons del concert... segur que moltes d'aquestes cauran durant l'actuació.

Cançons del concert de The Beat

Però segur que a més d'aquestes cançons podreu fer les vostres peticions.

Countrycat hi serà. Ens hi veiem!

Concert The Beat
Dia: divendres 14 de març
Hora: 23:00h- Entrada gratuïta
Lloc: Dublin Pub - Pl. Joan Llongueras, 5 - Barcelona (al darrera de la Diagonal - Catalunya Ràdio. Al costat de la Sala Becool) (Mapa)


Mostra un mapa més gran

Comentaris

Entrades populars