VII Barna line dance

VII Barna line dance

Nota enviada per: Xavier Badiella

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)

VIe BARNA LINE DANCE
Per: Xavier Badiella

Aquest passat dissabte 23 de Febrer a l’Ateneu de Sant Just Desvern, s’ha dut a terme la prova d’àmbit estatal més veterana de ball country-linedance al nostre país.

Ha tornat a ser en aquesta localitat del Baix Llobregat on va neixer a l’any 2003 i després de passejar-se per diferents localitats de la província, aquest cop també organitzada pel Country Jukebox, amb la Cinta Larrotcha i en Josep Navarro al capdavant d’un equip humà disposat a que tot sortís com estava previst.

A les tres de la tarda començaren a arribar els primers participants, amics, coneguts i públic en general, recollida de dorsals. anades i vingudes als vestuaris per tot seguit començar els escalfaments i la competició pròpiament dita.

A les 4 de la tarda sonaven els primers compasos per al ball social, els Honky-Thonkers encetaven aquest esdeveniment amb els tres balls del primer semestre d’aquest any, a saber, el Esay Cha-Cha, el Shadow i el Tush-Push., com ja és costum.

En la divisió de dones Diamond, calgué fer unes semifinals, per tal d’esbrinar quines passarien a la final.

Seguiren els grups de ProAline, en aquesta ocasió foren tres els que es disputaren el primer lloc. Destacarem que per primar cop hem vist un grup format només per homes (no van quedar primer però ho varen defensar amb molta dignitat).

Eren les sis tocades quan els Newcomer omplien la pista en la sessió d’escalfament i tot seguit començaven a desfilar les diferents divisions per edat i sexe, com de costum, més dones que homes, sobretot de Diamond.

Seguiren els Novice que per no decebre , la categoria més disputada fou la de Diamond Femeni. Els Intermédiate tancaren la serie de Linedance, tant dels balls Country com els de Freestyle.

Seguiren les parelles de partners i tothom a sopar que ja eren ben bé les 10 del vespre. Alguns a mig sopar hagueren de córrer al repartiment de premis, altres més previsors ja havien fet la feina.

Seguiren llavors les sessions de ball lliure fins a la matinada.

Cal destacar la participació a l’igual que l’any anterior de més de 100 persones a la competició en les diferents categories. Tenim així, 50 inscrits a ball social (Honky-Tonk), 23 Newcomers, 19 Novice, 4 Intermediate, 2 Partners i 3 Proalines amb 29 balladors.

Cal felicitar als Country Jukebox per la feina feta i a tots els participants per confiar en ells. Esperem retrobar-nos l’any vinent.

Comentaris

Entrades populars