Bel&Boj: nou local a Cubelles



Nota enviada per: Bel&Boj

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)


Cubelles, febrer del 2.008

Hola a tothom,

Ara fa un any vàrem fer realitat un somni, obrir un honky tonk al nostre país, un local a l’abast de tothom on es pogués escoltar bona música i ballar line dance amb música country.

De fet som joves, sols tenim un anyet, però.... gràcies a tots els que ens heu acompanyat durant aquest primer any de la nostra història, es pot dir que ens heu aportat un granet de sorra per poder dir que ja ens hem fet grans i amb les idees ben clares.

Les nostres instal•lacions amb terra de fusta i bona sonorització, són òptimes per poder ballar i ballar fins que el cos aguanti, disposem de serveis de bar i cafeteria i d’una gran terrassa per les nits de l’estiu.

Actualment s’està fent classes els dimarts de 2/4 de 9 del vespre fins a les 10 i els divendres des de les 11:00 del vespre fins a la matinada es fan classes d’iniciació, i avançats combinades amb ball i gresca.

El nostre local està obert per la seva activitat diària i també podeu contactar amb nosaltres per tal d’organitzar la vostre festa privada on podreu gaudir amb els vostres amics d’una celebració entranyable.

Sols dir-vos que teniu les portes obertes del Bel & Boj on venir a passar un bon capvespre de música i ambient country.

Us esperem!
Cinto i Rosa
BEL & BOJ
Polígon Ind. Les Salines, Nau 13
08880 CUBELLES
636747734

Podeu consultar les nostres activitats a: www.countryriders.net

Algunes imatges del local:
Bel&Boj: nou local a CubellesBel&Boj: nou local a Cubelles
Bel&Boj: nou local a Cubelles
Bel&Boj: nou local a Cubelles
Bel&Boj: nou local a Cubelles

Bel&Boj: nou local a Cubelles
Bel&Boj: nou local a Cubelles

Comentaris

Entrades populars