2on cap de setmana Country a Lloret

Nota enviada per: Alfons Perez

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)


II CAP DE SETMANA COUNTRY A LLORET DE MAR

Be, s’ha fet esperar una mica aquest any, però per fi ha arribat ja!!!

Sí sí, em refereixo al Cap de Setmana Country a Lloret de Mar!!!! La data fixada per l'esdeveniment és el 12 i 13 d’Abril a l’Hotel Guitart, ubicat al carrer Constantí Ribalaigua, 7, de l’esmentada població. Mmmmm, la platjeta, però lo més bo és que si no fa sol, a l'Hotel hi ha piscina climatitzada (porteu gorro de bany i ulleres).

El programa del cap de setmana, en pricipi, encara s’està confeccionant i més endavant se us anirà informant a través de Countrycat a dins del fòrum. Només us puc avançar que el dissabte nit hi haurà una marató de 60 Balls.

Amb la finalitat de confeccionar el llistat de balls de la marató, proposo que la gent que s’apunti en grups (per exemple gent de Girona, Figueres, Pineda, Cardedeu, Sant Feliu, etc.), em faci arribar un llistat de balls que sapigueu ballar, amb l'objectiu que tots ens ho passem bé i que tots poguem ballar. L’adreça a la que m’ho podeu remetre és cowboy265@hotmail.com (Alfons).

Manera d'inscriure's:
Em podeu fer arribar els diners de dues maneres:
O bé, tots aquells que ens veiem en directe als locals, m’ho pagueu directament a mi i us apunto a la llista, com ja es va fer l’any pasat.
O bé, em feu arribar els diners al següent compte corrent de la Caixa de Catalunya (2013 0228 11 0200950566), quan ingresseu els diners deixeu els noms i cognoms de la gent inscrita, per poder fer la targetetes per l’hotel. Si sou un grup gran poseu el nom del grup (població, local, etc…) a l'ingrés, i per correu em feu arribar els noms i cognoms, sempre en parelles per tal de confeccionar les habitacions.

Important: No es farà l’inscripció a l’hotel fins que no s’aboni l’import.

L’import de la inspcripció pel cap de setmana és de 48 Euros per persona, menors de 12 anys 24 Euros. Inclou el sopar de dissabte, una consumició gratuïta a la festa (no perdeu les targetes que se us donarà), habitació, l’esmorzar del diumenge, el dinar del diumenge i per suposat tota la festa.

El medi de transport serà el particular de cadascú, quan s’arribi a la recepció de l’hotel doneu els noms i us donaran la clau de l’habitació.

L’inscripció es tancarà el 5 d’Abril, però el que s’inscrigui abans del 25 de Març, se li regalarà una samarreta conmemorativa del viatge.

El que tingui algun dubte o alguna pregunta a fer que me la faci arribar al correu electronic: cowboy265@hotmail.com

Per més informació sobre l’hotel i com arrivar-hi ho trobareu a la seguent pagina web: http://www.hotelsearch.com/v/Guitart_Central_Park_Lloret_de_Mar_Gerona/es/FgRNulrFapX5/home.html

També se us anirà informant del programa del cap de setmana a través d’en Wha Hay Tsi Le Ni (Alfons) al fòrum de Countrycat.

Bé, doncs, animeu-vos que ens ho pasarem molt bé. Us esperemmmmmmmmmmm!!!! I ens veiem a Lloret de Mar!!!!!

Comentaris

Entrades populars