Jeff Tuttle - Livin' Like A Millionaire (ain't got a dime)


Jeff Tuttle
Avui us parlem d'un cantant que ens ha descobert en &CIA al Fòrum Countrycat (on ja veieu que parlem civilitzadament tant de música country, com de line dance, com de festes i trobades).

Es tracta d'en Jeff Tuttle, i jo també us el recomano de totes totes! 100% pure Country! Agafa el millor del country tradicional i el porta al present sense treure'n la substància, com fan altres cantants, malauradament.

El podeu escoltar a molts llocs a Internet, però potser el millor és la seva web oficial, ja que permet escoltar fragments de tots els temes del seu CD.

Però també en podeu escoltar fragments a la web de CD-Baby, o fins i tot alguns temes sencers a Myspace.

Jeff Tuttle va néixer a Monroe (Michigan), i a més de cantant (des de 1989) podríem dir que és fan de la música country tradicional.

Ara mateix viu a Hendersonville (TN), i ha publicat el seu primer CD, que és el què us hem referenciat més amunt. El va grabar a Nashville i el està produït per Larry Butler (guanyador de Grammy que ha treballat també amb Kenny Rogers, Waylon Jennings, Johnny Cash o Willie Nelson), per Steve Thomas (Jessie McReynolds, Ronnie Bowman) i per Terry Shelton (un altre guanyador de Grammy que ha treballat amb Billy Ray Cyrus)

Jeff Tuttle ha compartit escenari amb grans del country, com ara Waylon Jennings, Johnny Cash, Willie Nelson, George Jones, Tammy Wynette, Martina McBride, Trisha Yearwood, Billy Ray Cyrus, Garth Brooks, Aaron Tippin, John Michael Montgomery, Tanya Tucker, SheDaisy, Joe Diffie, Lynyrd Skynyrd, Alabama, Van Zant, Travis Tritt o Hank Williams Jr.


Si us ha agradat aquesta recomanació musical d'en &CIA, us asseguro que en té moltes més, no se les acaba mai!

En podeu fer un tast entrant a la web Toca-CD's, on trobareu molts més suggeriments seus.

I segur que si busqueu cantants que facin el millor country no ho dubteu: pregunteu-li a en &CIA i segur que us en podrà dir una llista ben llarga!

Comentaris

Entrades populars