El Kansas Country de Mollet tanca els divendres i dissabtes

El Kansas Country de Mollet tanca els divendres i dissabtes

Segons han comunicat els seus responsables a través de la seva pàgina web i també del Fòrum de Countrycat, el Kansas Country de Mollet no obrirà més els divendres i els dissabtes, de moment de forma provisional. Els diumenges seguiran les classes.

El missatge oficial que han fet públic és el següent:

"Com a representant de l'Equip del KANSAS COUNTRY MOLLET voldria evitar rumors i males interpretacions fent aquest post en el fòrum. A la web del KANSAS, http://www.kansasmollet.net, des d'ahir la nit ja figura un avís sobre aquest fet:

El KANSAS COUNTRY MOLLET tancarà els divendres i els dissabtes de manera PROVISIONAL. Els diumenges, segueix el country amb en Dan McFlier.

La finalitat d'aquest tancament no està decidida. En cap moment s'ha dit que es dedicarà aquest espai per altres ambients. No vull dir que no pugui ser però tot està per veure.

Com en Lizards, la pena que m'envaeix a mi i a molts d'altres per aquest fet és molt gran ja que jo m'he "criat" en aquest local. També us voldria agraïr a tots vosaltres que heu fet possible que aquest local tingués la "vida" que ha tingut.

Espero i desitjo que això no acabi aquí. Crec que en breu tot tornarà a ser com abans i les botes country tornaran altre cop a picar sobre la fusta del KANSAS els divendres i dissabtes i... amb més FORÇA!


L'Equip del KANSAS COUNTRY MOLLET"


Des de Countrycat no podem fer altra cosa que lamentar aquesta pèrdua i donar molts ànims a tota la parròquia del Kansas Country. En situacions com aquesta tots hi perdem, ja siguin clients habituals o no.

Esperem sincerament que aviat tornin a obrir-se les portes del Kansas tant divendres com dissabte!

Comentaris

Entrades populars